ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΑΓΟΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ

Το… φώτο φίνις των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων πλησιάζει και μαζί του πλησιάζει και η ολοκλήρωση των πολιτικών… εξορμήσεων σε χώρους μαζικής συνάθροισης. Η επικοινωνιακή προσέγγιση αποκτά ένα πιο εντατικό πλαίσιο υπό το πρίσμα και των επομένων προκλήσεων που και σε επίπεδο κεντρικής πολιτικής σκηνής, αλλά και σε επίπεδο αυτοδιοίκησης έχει χαρακτηριστικά αναμονής εξελίξεων, με αποτέλεσμα να… πυκνώνει η παρουσία προσώπων – ως είθισται άλλωστε τέτοια περίοδο.
Με την πολιτική κεντρική… νηνεμία ωστόσο μετά το κλείσιμο της αξιολόγησης και την ολοκλήρωση των ενεργών εκκρεμοτήτων να… μεταθέτουν την όποια προεκλογική αναφορά, σε επίπεδο πολιτικών προσώπων ο Αντώνης Σαμαράς επέδειξε την έντονη ταυτόσημη με τη Μεσσηνία πορεία του και με καθημερινές παρουσίες στον τόπο καταγωγής του, έχει ήδη καταγράψει μια σειρά επαφών, συναντήσεων και ενημερώσεων για όλα τα ζητήματα του τόπου, γνωρίζοντας πολύ καλά πρόσωπα και πράγματα ακόμη και για τα πιο μικρά θέματα της περιοχής. Ο πρώην Πρωθυπουργός έδωσε το παρών και στην χθεσινή τελετή μετακομιδής των οστών του Ολυμπιονίκη Κωστή Τσικλητήρα στην Πύλο.
Ο αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος με σημείο αναφοράς του πλέον τη Μεσσηνία και με δηλωμένη την πρόθεσή του για κάθοδό του ως υποψήφιος βουλευτής εδώ, παρουσίασε έντονη δραστηριότητα και αφιέρωσε μεγάλο μέρος του χρόνου του στο νομό με διαρκείς εξορμήσεις και συμμετοχή σε πλειάδα εκδηλώσεων. Αντίστοιχη κινητικότητα και από τους δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτα Κοζομπόλη και Πέτρο Κωνσταντινέα που βρέθηκαν και συμμετείχαν σε αρκετές πολιτιστικές και άλλες εκδηλώσεις. Περισσότερο ωστόσο ενδιαφέρον είχε η αυτοδιοικητική χροιά των πραγμάτων με την παρουσία προσώπων να δίνουν… τροφή για διάφορες συζητήσεις. Ο δήμαρχος Καλαμάτας για παράδειγμα φόρεσε το… εκδρομικό του σακίδιο και φέτος δεν άφησε εκδήλωση σε καμία γωνιά της Μεσσηνίας.
Η παρουσία Νίκα σε όλους τους δήμους του νομού μάλιστα άφησε και ερωτήματα στο… προσκήνιο, αφού τόσο… αποκεντρωμένες επισκέψεις ούτε σαν Πρόεδρος της ΠΕΔ δεν είχε καταγράψει. Από την άλλη, αυτό που έχει καταπλήξει τους πάντες είναι η εξωστρέφεια που έχει δείξει ο δήμος Μεσσήνης με εκδηλώσεις υψηλού πολιτιστικού επίπεδου που έχει αναδείξει το δήμο σε όλο το νομό και όχι μόνο κάνοντας το Γιώργο Τσώνη να αποτελεί έκπληξη και σε αυτό το πεδίο. Με φόντο και τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εξελίξεις που διαμορφώνουν ένα άλλο σκηνικό τόσο σε ότι έχει να κάνει με τις αλλαγές στον εκλογικό νόμο, όσο και σε ότι έχει να κάνει με τον… χρόνο της αναμέτρησης σε α’ και β’ βαθμό η ενεργοποίηση προσώπων και από το παρελθόν αρχίζει να συσχετίζει παράγοντες και καταστάσεις.
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video