ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο Αθλητικός Όμιλος Λουτράκι είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας της Σχολής Ποδοσφαίρου του συλλόγου με τη Διαιτολόγο- Διατροφολόγο κα. Ζερβού Μαρία.

Ο Αθλητικός Όμιλος Λουτράκι είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας της Σχολής Ποδοσφαίρου του συλλόγου με τη Διαιτολόγο- Διατροφολόγο κα. Ζερβού Μαρία.
 Τα κυριότερα σημεία της συνεργασίας είναι τα εξής:

1.  Μέτρηση σύστασης σώματος και διατροφική γνωμάτευση για κάθε αθλητή της Σχολής Ποδοσφαίρου.
2.  Την δημιουργία ολιγομελών γκρουπ από γονείς αθλητών της Σχολής Ποδοσφαίρου, μια διαδικασία Nutrition Coaching με στόχο την ενημέρωση και επίλυση αποριών πάνω στο θέμα της διατροφής των παιδιών.
Πέρα από τα παραπάνω η διάθεση της κας Ζερβού για προσφορά θα μας βοηθήσει ώστε με τις συμβουλές της να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε αρκετές όμορφες εκπλήξεις για τους μικρούς αθλητές. Στόχος είναι οι διατροφικές συμβουλές να ξεπεράσουν τον τυπικό χαρακτήρα μιας ιατρικής οδηγίας και να γίνουν κτήμα των παιδιών ως βιωματική εμπειρία.
Καλωσορίζουμε τη κα Ζερβού στην οικογένεια του Α.Ο Λουτράκι και ευχόμαστε μαζί να ζήσουμε μια εποικοδομητική χρονιά, γεμάτη υγεία και με σωστές διατροφικές επιλογές.
ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
Γεννήθηκε στην Κόρινθο και μεγάλωσε στο Λουτράκι. Σπούδασε στο Tμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Ανώτατου Τεχνολογικού Ιδρύματος, από όπου και αποφοίτησε. To 2014 ολοκλήρωσε την μεταπτυχιακή επαγγελματική εξειδίκευση στο ΚΕΑΔΔ και απέκτησε τον τίτλο Master Practitioner in Eating Disorders and Obesity.
Απασχόληση
Έχει πολυετή εμπειρία στη διαιτολογική πράξη, ενώ διατηρεί αυτόνομο διαιτολογικό γραφείο στο Λουτράκι (Σολωμού 10 – τηλ.: 2744300499) και συνεργασία με διαιτολογικό γραφείο στην Αθήνα (Παγκράτι, Χρεμωνίδου 19-21 - τηλ.: 210 7561853 & κιν: 6944169732).
Συμμετέχει στα περισσότερα συνέδρια, συμπόσια και ημερίδες που έχουν σχέση με τη διατροφή, σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει κάνει ομιλίες με στόχο την διατροφική εκπαίδευση των παιδιών και εφήβων, με εξέχουσα την ομιλία στο Λύκειο Λουτρακίου. Έχει καταρτίσει το ετήσιο διαιτολογικό πρόγραμμα του βρεφονηπιακού σταθμού «Η Παρεούλα μας».
Παρουσία στα media
Συμμετέχει ενεργά στην ενημέρωση του κοινού, με τη συγγραφή άρθρων σε περιοδικά, εφημερίδες  και με παρουσία στην τηλεόραση (ΣΚΑΙ τώρα), για θέματα που αφορούν στη διατροφή. Από το 2014 επιμελείται την ενότητα συνταγών, στο περιοδικό Ευεξία και Διατροφή, του Ελληνικού Ιδρύματος Γαστρεντερολογίας και Διατροφής, όπου της αναλύει και σχολιάζει διατροφικά. Είναι συντάκτρια επιστημονικών άρθρων στην ιστοθέση τουmednutrition.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video