ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πανταζής. Μακρυά το δημαρχείο Κορινθου από το Επιμελητήριο Κορινθιας



Με απογοήτευση παρακολουθώ σαν επιχειρηματίας και μέλος του Επιμελητηρίου, σαν δημοτικός σύμβουλος αλλά και σαν απλός δημότης, την προσπάθεια εμπλοκής των εκλογών του Επιμελητηρίου με το δημαρχείο Κορινθίων.

Μία προσπάθεια που ξεκινά κατά κύριο λόγο από τον δημάρχο Κορινθίων με προφανή σκοπό την "κατάληψη" του φορέα ώστε, κατά την φαντασία του, να τον βοηθήσει στις πολιτικές του βλέψεις. 
Θα παρακαλέσω τους υποψηφίους να παραμείνουν μακρυά από αυτά τα παιχνίδια που παίζονται εν αγνοία τους και να αντιμετωπίσουν τον δήμαρχο Κορινθίων όπως και κάθε άλλον αιρετό, με τον θεσμικό του ρόλο και μόνο.  
Εξάλλου τους θυμίζω ότι η σχέση του δημάρχου Κορινθίων με την επιχειρηματικότητα έχει εξαντληθεί σε συγκεκριμένα περιστατικά  όπως:
  1. Η κατασκευή εργοστασίου μεταξύ του στενού του συνεργάτη, τότε αντιδήμαρχου τεχνικών έργων και του "δημοτικού " εργολάβου και νυν αντιδήμαρχου, με τις γνωστές αναθέσεις έργων προεκλογικά. 
  2. Οι απευθείας αναθέσεις σε συγκεκριμένη μοναδική επιχείρηση εστίασης και
  3. Στην επίσημη τοποθέτηση του δήμου Κορινθίων στους 17 Δήμους της χώρας (μαζί με το Πέραμα, το Κερατσίνι κλπ), με το υψηλότερο ποσοστό ανεργίας στη χώρα, κάτι που του χάρισε επάξια τον τίτλο του "Δημάρχου των ανέργων".

Οι επιχειρηματίες του τόπου μας παρακολουθούν τις εξελίξεις από κάθε άποψη και σίγουρα θα λάβουν συγκεκριμένη και αυστηρή θέση κατά τη διάρκεια των εκλογών. 
Μην εντυπωσιάζονται οι υποψήφιοι από καλά αμειβόμενους επικοινωνιακούς συμβούλους οι οποίοι προσπαθούν να ανασηκώσουν το διαλυμένο προφίλ ανθρώπων που αποτελούν τροχοπέδη στην επιχειρηματικότητα και όχι μόνο. 
Η κοινωνία γνωρίζει και έχει αποφασίσει. 
Όσον αφορά το συνέδριο του Επιμελητηρίου, επειδή μου έχει  ζητηθεί η δημόσια τοποθέτηση μου, θεωρώ ότι θα έχει σημαντική αξία, μόνο αν οι υποψήφιοι δεσμευθούν για την υλοποίηση των προτάσεων του, ειδάλλως θα είναι άκαιρο και άσκοπο. 
Προσωπικά είμαι στη διάθεση κάθε υποψήφιου ώστε με τους συνεργάτες μου να δώσουμε κάθε βοήθεια στην δημιουργία και την υλοποίηση προγραμμάτων δράσης του Επιμελητηρίου, τα οποία να ανακουφίσουν πραγματικά τις επιχειρήσεις και να δημιουργήσουν συνθήκες ανάκαμψης στην περιοχή μας.

Βασίλειος Πανταζής
Πολιτικός μηχανικός ΕΜΠ
Δημοτικός σύμβουλος


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video