ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Γ. Ψυχογιός για κόμβο Λυκοποριάς: «Η συμβολή μας είναι δεδομένη στην ασφαλή ολοκλήρωση ενός σημαντικού έργου»


Ο βουλευτής Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Ψυχογιός, έδωσε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Ηλέκτρα fm 98.8 και τη Μαίρη Νικολοπούλου. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο σοβαρό ζήτημα που έχει προκύψει με τον Κόμβο της Νέας Εθνικής Οδού Κορίνθου – Πατρών στη Λυκοποριά...

Συγκεκριμένα, επεσήμανε ότι πραγματοποιήθηκε επίσκεψη πριν από περίπου δύο μήνες στο σημαντικό για την περιοχή έργο του κόμβου και ενημερώθηκε αμέσως η Ειδική Υπηρεσία Δημοσίων Έργων (ΕΥΔΕ) του Υπουργείου Υποδομών και η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου για τις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν.
Στη συνέχεια, σε συνεργασία με την ΕΥΔΕ ζητήθηκε από την κατασκευάστρια εταιρεία να εκπονήσει νέα Μελέτη και να προχωρήσει σε μια ολοκληρωμένη παρέμβαση ως ανταποδοτικό έργο για την τοπική κοινωνία, η οποία να περιλαμβάνει, καταρχήν, τον εγκιβωτισμό (επένδυση με σαρζανέτια) του Σκουπέικου ποταμού που δεν προβλεπόταν στην αρχική Μελέτη. Τονίστηκε ότι με αυτόν τον τρόπο θα προστατευθούν οι κατοικίες, οι χρήσεις γύρω από το ποτάμι και οι αθλητικές εγκαταστάσεις, μεταξύ των οποίων και το ποδοσφαιρικό γήπεδο της Λυκοποριάς που θα ανακατασκευαστεί από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
Για το ζήτημα, μάλιστα, ακολούθησε σύσκεψη στο Δημαρχείο Ξυλοκάστρου και αυτοψία στο χώρο.
Το αίτημα έγινε δεκτό από την εταιρεία, η οποία εκπόνησε αναθεωρημένη Μελέτη και προχωρεί ήδη στις απαιτούμενες εργασίες για τον εγκιβωτισμό του Σκουπέικου ποταμού.
Ζητήθηκε επίσης να διαμορφωθεί με ασφάλεια και η έξοδος του κόμβου της Ν.Ε.Ο προς την Π.Ο.Ο Κορινθου-Πατρών (Έξοδος Λυκοποριάς), που βρίσκεται μεταξύ των Κοινοτήτων Λυκοποριάς, και Σαρανταπηχιώτικων με τη δημιουργία επαρκούς πεζοδρομίου και μιας μεταλλικής πεζογέφυρας για την διέλευση των πεζών.
Ήδη τόσο η τοπική κοινωνία όσο και ο Δήμος έχουν στείλει επιστολές προς το αρμόδιο Υπουργείο, ενώ στις 16 Νοεμβρίου κλιμάκιο της Ολυμπίας Οδού μαζί με τον υπεύθυνο του έργου και εκπροσώπους του Υπουργείου επισκέφτηκαν το σημείο για να δουν τις επόμενες ενέργειες.
Ο Βουλευτής Κορινθίας, Γιώργος Ψυχογιός, κλείνοντας τόνισε: «η πίεση χρειάζεται να συνεχιστεί και η συμβολή μας είναι δεδομένη και από δω και πέρα για να εξαντλήσουμε όλες τις δυνατότητες».

Κόρινθος, 20.11.2017
Γιώργος Ψυχογιός
Βουλευτής Κορινθίας ΣΥΡΙΖΑ



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video