ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Κωνσταντίνος Αν. Ταγαράς . ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ





      Μια χρονιά αποχωρεί, μία νέα κάνει την εμφάνισή της αλλά παρ' όλα αυτά τίποτα δεν αλλάζει στο δύστυχο τούτο τόπο. Το εορταστικό κλίμα, στο οποίο βρίσκονται μονίμως οι κατέχοντες την εξουσία, χαρίζει έτι μία φορά στιγμές κλαυσίγελου σε όλους μας. Γέλιου γιατί πραγματικά η γελοιότητα που τους χαρακτηρίζει δεν έχει όριο και κλάμα γιατί το 2015 δεν ήμασταν τόσο σοφοί  ώστε να αποτρέψουμε την επερχόμενη καταστροφή.

   Από πού να ξεκινήσεις πραγματικά με αυτή τη συγκυβέρνηση; Από τους επαγγελματίες επαίτες που θέλει να δημιουργήσει; Στερεί κάθε δραστηριότητα που αποσκοπεί στην ανάπτυξη της χώρας μας και ταυτόχρονα πετάει και το ξεροκόμματο των επιδομάτων στους συμπολίτες μας. Αντί να δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας (είτε μέσω κυβερνητικής πρωτοβουλίας είτε μέσω της προσέλκυσης εγχώριων και μη επενδυτών) καταργεί και τις εναπομείνασες στο βωμό της κομμουνιστοποίησης του κράτους. Φυσικά δεν επηρρεάζονται όλοι. Ο κομματικός στρατός βρίσκεται ήδη στα σκαριά, με τις ορδές των συμβασιούχων και των δημοσίων υπαλλήλων να προετοιμάζονται για τη στελέχωση κάθε πιθανής και απίθανης θέσης στον τρομακτικών διαστάσεων δημόσιο τομέα.
   Επειδή όμως δεν μας αρκούν τα εντός των συνόρων συριζανελίτικα ανδραγαθήματα, είπαμε να επεκταθούμε και στις γειτονικές χώρες. Δεν μπορούσε φυσικά κανείς να φανταστεί καταλληλότερη κυβέρνηση για να λύσει το χρόνιο ζήτημα που ταλανίζει την πατρίδα μας, το Σκοπιανό. Οι παλλινωδίες διαδέχονται η μία την άλλη με τον κυβερνητικό εταίρο να απειλεί για ακόμη μια φορά πως θα ρίξει την κυβέρνηση αν δεν περάσει το δικό του. Όλοι όμως ξέρουμε το αποτέλεσμα και απλά αναμένουμε τη νέα κωλοτούμπα του Υπουργού Εθνικής Αμύνης.
    Εύλογα αναρωτιούνται όλοι όμως ποιος είναι αυτός που θα βγάλει τη χώρα από το τέλμα. Που θα οδηγήσει την Ελλάδα σε μία νέα εποχή ανάπτυξης και αξιοπρέπειας. Που θα αφήσει μια για πάντα στο παρελθόν την καταστροφική κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου, δίνοντας την υπόσχεση πως τέτοιο καθεστώς δεν θα ξαναπεράσει. Ο άνθρωπος που θα κάνει όλους αυτούς τους στόχους πράξη είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, μαζί με τα χιλιάδες στελέχη που πολεμούν καθημερινά από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη είναι η μόνη ελπίδα. Με οδηγό τις αρχές και τις αξίες που εμφύσησε ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής και την απαίτηση όλων των Ελλήνων να επιστρέψει ο τόπος μας στην ευημερία αλλά και την εργατικότητα. Στην απαραβίαστη εθνική κυριαρχία αλλά και την απαρέγκλιτη προσήλωση στους σκοπούς του ευρωπαϊκού οικοδομήματος.
    Αναλόγιζόμενος τη χρονιά που φεύγει λοιπόν εύχομαι πρώτα και πάνω απ' όλα υγεία και ευτυχία σε όλους σας. Με πίστη και υπομονή οι μέρες που έρχονται θα είναι καλύτερες.Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ πως όσο και αν αργεί πάντα στο τέλος το φως νικάει το σκοτάδι.


                                                                                                             Κωνσταντίνος Αν. Ταγαράς
                                                                                                             Γραμματέας ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ.
                                                                                                                     Δήμου Κορινθίων



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video