ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΕΤOΙΜΟ το «λουκέτο» για το 9 Σ.Π. αλλά αναβαθμίζεται η 120 ΠΕΑ

Το «λουκέτο» που μπαίνει στα Κέντρα Νεοσυλλέκτων – στο πλαίσιο της όλης αναδιάρθρωσης – με την Πελοπόννησο να «επηρεάζεται» ιδιαίτερα από αυτές τις εξελίξεις αφού περιλαμβάνονται μέσα… Καλαμάτα, Σπάρτη, Τρίπολη, Ναύπλιο κλήθηκε να σχολιάσει επιβεβαιώνοντας πάντως αυτό, ο Αναπληρωτής Υπουργός Άμυνας Δημήτρης Βίτσας. Στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά ο κ. Βίτσας ερωτηθείς σημειώνει «..δεν είναι ακριβή αυτά που γράφονται. Γίνεται μια προσπάθεια αναδιοργάνωσης των Ενόπλων Δυνάμεων… Τις ημέρες που έρχονται θα υπάρχει και η οριστική απόφαση… Κάποιοι εμφανίζονται πως τώρα το μάθανε… 
Ο στόχος να αξιοποιήσουμε το έμψυχο δυναμικό και τα οπλικά μας συστήματα… Να δυναμώσουμε την παρουσία των Ενόπλων Δυνάμεων… Κάνοντας κάτι δημιουργούμε και ισοδύναμο… Στην Καλαμάτα αυτό που υπάρχει στον σχεδιασμό μας είναι να γίνει η αεροπορική βάση Διεθνές Κέντρο Εκπαίδευσης για τα μαχητικά αεροσκάφη… Η Καλαμάτα θα ευνοηθεί…» Όσον αφορά για εκτάσεις των Ενόπλων Δυνάμεων που υπάρχουν «…άλλες παραχωρούνται σε φορείς της αυτοδιοίκησης με συγκεκριμένους όρους, άλλες θα αξιοποιηθούν από ιδιωτικά κεφάλαια και άλλα από τις Ένοπλες Δυνάμεις»
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video