ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Παιχνίδια και προσωπικές στρατηγικές στην πλάτη της Κορινθιακης Διαιτησίας δεν μπορούν να γίνονται ανεκτές.

 Γράφει ο  « Αποδυτηριάκιας»  Παιχνίδια και προσωπικές στρατηγικές στην πλάτη της Κορινθιακης  Διαιτησίας δεν μπορούν  να γίνονται ανεκτές.     Η Κορινθιακη  Διαιτησία δεν μπορεί να αποτελεί πεδίο πολιτικής εκμετάλλευσης και μέσο προσωπικής προβολής για κανένα.      Αυτό πρέπει να το κατανοήσουν  επιτέλους  ολοι!!  
  Όταν μια ομάδα πετυχαίνει τρία γκολ και τελικά χάνει νομίζουμε ότι είναι άξια της τύχης της.
Αν αρχίσουμε να ψάχνουμε για εξιλαστήρια θύματα θα βρούμε σίγουρα τον φταίχτη αλλά είναι και σίγουρο ότι μπορεί να προδώσει τις πιθανόν πραγματικές προθέσεις της.
 Ο Διαιτητής! Ναι, μπορεί να έκανε λάθος σε μια πολύ δύσκολη φάση, όπου ο επιτιθέμενος με το πόδι πολύ ψηλά πρόλαβε τη μπάλα αλλά στη συνέχεια έπεσε με δύναμη πάνω στον τερματοφύλακα τραυματίζοντάς τον, να μην πήρε ίσως τη σωστή απόφαση κατακυρώνοντας το τέρμα. Οι φιλοξενούμενοι ομάδα που προηγήθηκε 0-1, ηττήθηκε στο τέλος με 2-1 με τέρμα αρχικά αυτογκόλ;;;;; για το 1-1, και στο 80 λεπτό από κτύπημα φάουλ  από το κέντρο του γηπέδου.
Ενδιάμεσα το πέναλτι-χέρι- υπέρ των γηπεδούχων ήταν καθαρή παράβαση.
Όλα τα υπόλοιπα είναι φιλολογίες και ανακρίβειες οι οποίες φέτος έχουν βρει πρόσφορο έδαφος.
 Στον αγώνα Ηρακλής Ξυλοκάστρου-Τενεάτης 0-0 κατά κοινή ομολογία όλων ο ίδιος διαιτητής, προς το τέλος του αγώνα, κακώς δεν άφησε το πλεονέκτημα υπέρ του Τενεάτη σε φάση που θα έβαζε γκολ. Το παραδέχτηκαν και από το Ξυλόκαστρο αυτό. Βέβαια τα υπέρ μας λάθη είναι ανθρώπινα, τα σε βάρος μας είναι εσκεμμένα!
 Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν έχουν καμιά σχέση αυτά που γράφονται στο διαδίκτυο με τη φραστική επίθεση  που δέχτηκε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας συγκεκριμένος διαιτητής από  γενικό αρχηγό ομάδας που πρωταγωνιστεί σε  πρωτάθλημα.
 Δυστυχώς γι’ αυτούς, υπάρχουν κάποιοι "παλαιοι" διαιτητές που  έχουν αποβληθεί από το σώμα των διαιτητών, οι οποίοι ρίχνοντας; λάδι στη φωτιά νομίζουν ότι ‘’σκάβουν το λάκκο των άλλων’’. Δεν έχουν αντιληφθεί όμως ότι έχουν πέσει μέσα οι ίδιοι.....γραφει ό « Αποδυτηριάκιας»


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video