ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

20 εκ. ευρώ: Το ακριβότερο σπίτι της Ευρώπης βρίσκεται στο .. Κουνούπι Αργολίδας

Κουνούπι Αργολίδας - Μια πτήση πάνω από το ακριβότερο σπίτι της Ελλάδος που βγήκε προς πώληση μέσω του οίκου δημοπρασιών Sotheby's

Το πανέμορφο σπίτι με θέα προς τον Σαρωνικό βρίσκεται στην περιοχή Κουνούπι της Αργολίδας. Έχει έκταση 568 τετραγωνικών μέτρων σε στυλ εξοχικής γαλλικής κατοικίας, είναι περιτριγυρισμένο από πευκόδασος έκτασης πέντε στρεμμάτων, ενώ προσφέρει ιδιωτική πρόσβαση στην θάλασσα μέσω τριών ιδιωτικών παραλιών που διαθέτει.

Βρίσκεται στο Κουνούπι Αργολίδας σε μια έκταση 18.000 τετραγωνικών μέτρων, σε μια περιοχή απόλυτης ομορφιάς, και κοστίζει 20.000.000 ευρώ. Το οίκημα βγήκε προς πώληση πέρυσι μέσω του οίκου δημοπρασιών Sotheby's, ενώ ανήκε στην οικογένεια Πίτσος από το 1865.

Ο οίκος δημοπρασιών το περιέγραφε κατά την περίοδο πώλησής του, ως "Majestic" (Μεγαλοπρεπές).

Η αγγελία των Sotheby’s Realty έχει αποσυρθεί μετά την πώληση χωρίς να δίνονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία του αγοραστή-νέου ιδιοκτήτη.

Όπως βλέπετε στο παραπάνω βίντεο και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, το "ανάκτορο" προσφέρει εκπληκτική θέα προς τον Σαρωνικό και τα κοσμοπολίτικα νησιά Ύδρα και Σπέτσες, διαθέτει δύο υπαίθριες ενσωματωμένες κουζίνες και ένα μεγάλο κιόσκι δίπλα στην ακτή, καθώς και δύο πλήρως επιπλωμένες σουίτες.

Βασικά χαρακτηριστικά του είναι τα παραδοσιακά έπιπλα που κοσμούν εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, καθώς και οι όμορφες αντίκες.

Η παραλία Κουνούπι

Η παραλία Κουνούπι βρίσκεται 6 χιλιόμετρα ανατολικά από το Πόρτο Χέλι, ακριβώς μπροστά από τον οικισμό του Αγίου Αιμιλιανού στην Αργολίδα.

Εχει άμμο, ψιλό βοτσαλάκι και ρηχά νερά, ενώ "βλέπει" στη μικρή νησίδα Κουνούπι.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video