ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

3ο Διεθνές Συνέδριο Ανάπτυξης και Οικονομίας

Την Παρασκευή 04 Μαΐου και ώρα 10:00 ξεκινούν στην Καλαμάτα οι εργασίες του 3ουΔιεθνούς Συνεδρίου Ανάπτυξης και Οικονομίας (www.icodecon.com) , το οποίο διοργανώνει το ΤΕΙ Πελοποννήσου, με συνδιοργανωτέςτο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο, το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Σόφιας (University of National and World Economy)–Βουλγαρία και το Πανεπιστήμιο του Ιασίου (UniversityAlexandruIoanCuza) – Ρουμανία. Το Συνέδριο διεξάγεται υπό την Αιγίδα του: · Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων · Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης Στο Συνέδριο έχουν υποβληθεί 128 επιστημονικές εργασίες από 17 χώρες, ενώ θα παρουσιαστούν οι 103 από αυτές.
Οι σύνεδροι είναι καθηγητές Πανεπιστημίων, ερευνητές και υποψήφιοι διδάκτορες οικονομικών σχολών. Οι εργασίες – οι οποίες θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά τα αποτελέσματα ερευνών - πραγματεύονται σχεδόν όλους τους τομείς της οικονομικής επιστήμηςτόσο σε θεωρητικό όσο και σε εφαρμοσμένο πεδίο. Πιο συγκεκριμένα θα παρουσιαστούν εργασίες που αφορούν την αγροτική οικονομία, τον τουρισμό, το τραπεζικό σύστημα, την εκπαίδευση, την αποτελεσματικότητα του συστήματος υγείας, το ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης στην περιφερειακή ανάπτυξη, τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης, τα δημοσιονομικά μεγέθη κλπ, τόσο από στην Ελλάδα όσο και σε διαφορετικές χώρες. Παράλληλα με τις εργασίες του Συνεδρίου θα διεξαχθεί επιστημονική Ημερίδα της ένωσης Οικονομολόγων Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με θέμα: «Η σπουδαιότητα της διδασκαλίας των Οικονομικών Μαθημάτων στη Β’θμια Εκπαίδευση και η θεμελιώδης σημασία της στην πορεία προς τον οικονομικό εγγραματισμό των αυριανών πολιτών» Κεντρικοί ομιλητές του συνεδρίου είναι οι διεθνούς κύρους καθηγητές:ΛιαργκόβαςΠαναγιώτης, Χιόνης Διονύσιοςκαι Δρυμπέτας Ευάγγελος . Η έναρξη του Συνεδρίου θα γίνει από τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κοΧαρίτση Αλέξη. Μέγας Χορηγός του Συνεδρίου είναι το ΙΔΡΥΜΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ & ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ ΚΑΡΕΛΙΑ. Χορηγοί είναι το ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΠΕΤΑΝ ΒΑΣΙΛΗ, και ο Δήμος Καλαμάτας.Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του Ξενοδοχείου EliteCityResort στηνΚαλαμάτα. Η παρακολούθηση είναι δωρεάν.
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video