ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

“Μαλλιά-κουβάρια” Πνευματικός-Οικονόμου.. “Παραιτήσου” - “Θα τα πούμε στα δικαστήρια”

Η ακύρωση της εκδήλωσης με τους αγώνες πάλης σε κλουβιά φαίνεται ότι θα είναι η αφορμή για το επίσημο "διαζύγιο" μεταξύ του Δημάρχου Κορινθίων Αλ. Πνευματικού και του υπέυθυνου του ΚΕΠΑΠ και των πολιτιστικών Γ. Οικονόμου.

Η ακύρωση της εκδήλωσης με τους αγώνες πάλης σε κλουβιά φαίνεται ότι θα είναι η αφορμή για το επίσημο "διαζύγιο" μεταξύ του Δημάρχου Κορινθίων Αλ. Πνευματικού και του υπέυθυνου του ΚΕΠΑΠ και των πολιτιστικών Γ. Οικονόμου.

Σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο Δήμαρχος αφού εξήγησε τους λόγους ακύρωσης της εκδήλωσης στη συνέχεια ανέφερε ότι

"αν αυτές οι εξελίξεις είχαν συμβεί στον ίδιο, τότε αυτός θα έκανε αυτό που κάνουν όλα τα πολιτικά πρόσωπα, αυτό που κάνουν αυτοί που σέβονται την προσωπική τους πορεία και διαδρομή".

Ουσιαστικά κάλεσε λοιπόν τον κ. Οικονόμου να παραιτηθεί.

Ο τελευταίος απάντησε αργά το βράδυ με δυο αναρτήσεις στο Facebook κατηγορώντας ουσιαστικά το Δήμαρχο "για τα οικονομικά και τα πολιτικά του συμφέροντα στάθηκε ενάντια σε αυτή την διοργάνωση". Κάλεσε το Δήμαρχο να ζητήσει συγνώμη από τους αθλητές και κατέληξε "πλέον τις διαφορές μας θα τις λύσουν τα Ελληνικά δικαστήρια"

Στη συνέχεια έκανε και νέα ανάρτηση όπου παραδέχτηκε παραλείψεις στον έλεγχο των εγγράφων και τελείωσε λέγοντας "Στο μέλλον θα είμαστε πολύ προσεχτικοι...και με τον ίδιο..."


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video