ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ποιες χώρες επιλέγουν το Λουτράκι για τις διακοπές τους

Σύμφωνα με στοιχεία που βασίζονται στην ιστοσελίδα booking.com φαίνονται οι χώρες προέλευσης των τουριστών στο Λουτράκι στο χρονικό διάστημα των τελευταίων 60 ημερών.

Μία ενδιαφέρουσα λίστα παρουσίασε την προηγούμενη εβδομάδα η Tourix, η οποία ασχολείται με το μάρκετινγκ τουριστικών επιχειρήσεων και προορισμών. Σύμφωνα με στοιχεία που βασίζονται στην ιστοσελίδα booking.com φαίνονται οι χώρες προέλευσης των τουριστών στο Λουτράκι στο χρονικό διάστημα των τελευταίων 60 ημερών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία λοιπόν φαίνεται ότι ο βασικός όγκος τουριστών στο Λουτράκι προέρχεται από τη Ρωσία (σχεδόν 1 στους 3) και έπεται η Ελλάδα. Αυτές οι δυο χώρες καλύπτουν το 50% των κρατήσεων στην περιοχή.

Μερικές επισημάνσεις:

  • φαίνεται ότι οι επισκέπτες από Ολλανδία, Ισραήλ, ΗΠΑ, Γαλλία, Φινλανδία, Ελβετία, Βέλγιο και Ρουμανία, επιλέγουν μεγαλύτερα σε τιμή καταλύματα!  
  • Επίσης οι επισκέπτες από Ελλάδα, Ιταλία & Ισπανία επιλέγουν να διανυκτερεύσουν στην περιοχή λιγότερες από 2 νύχτες κατά μέσο όρο.
  • Οι τουρίστες από Ρωσία, Λιθουανία, Σερβία, Ουκρανία, Δανία, Πολωνία και Ρουμανία φαίνεται να έχουν τη μεγαλύτερη διάρκεια παραμονής (μέσο όρο πάνω από 4 νύχτες)

ΠΗΓΗ: Tourix


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video