ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΒΑΡΥ ΤΙΗΜΗΑ ΣΤΟ ΑΕΠ ΜΕ ΤΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ...

Βαρύ τίμημα πλήρωσε η ελληνική οικονομία και κατ’ επέκταση τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις, προκειμένου η κυβέρνηση να πείσει τους «έξω» ότι τηρεί με θρησκευτική ευλάβεια τους κανόνες και είναι αξιόπιστη, αφού το υπερπλεόνασμα «ροκάνισε» το ΑΕΠ. Η Εθνική Τράπεζα, σε ειδική μελέτη της, αναδεικνύει το θέμα και δεν περιορίζεται απλώς στο να επισημάνει τις επιπτώσεις αλλά προχωρά και σε υπολογισμό της ζημιάς: 1,2 ποσοστιαίες μονάδες, δηλαδή περίπου 2,1 δις ευρώ μικρότερο ΑΕΠ. «The fiscal overperformance led to a higher-than-expected fiscal drag in 2017 of about 1.2% of GDP» αναφέρει χαρακτηριστικά η Έκθεση (η δημοσιονομική υπεραπόδοση οδήγησε σε υψηλότερο του αναμενομένου δημοσιονομικό «σύρσιμο» περίπου 1,2% του ΑΕΠ) και να για να μην υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία τι σημαίνει αυτό, καταλήγει: 
«This drag is consistent with the relatively modest GDP growth outcome of 1.3% y-o-y in 2017 – against initial estimates by the official sector for annual growth of c. 2.5% y-o-y for this year» ήτοι «αυτό το “σύρσιμο” είναι σχετικό με το μάλλον μέτριο αποτέλεσμα της αύξησης του ΑΕΠ κατά 1,3% το 2017 έναντι των αρχικών επίσημων εκτιμήσεων για αύξηση του ΑΕΠ κατά 2,5%». Τα αποκαλυπτήρια της ζημιάς από τη δημοσιονομική υπεραπόδοση, μέσω κυρίως της υπερφορολόγησης (φόροι και εισφορές), είναι η μία όψη του νομίσματος.
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video