ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

22.000 αφίξεις σημειώθηκαν στο αεροδρόμιο Καλαμάτας

Θετικά είναι τα δείγματα της λειτουργίας τουΔιεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας, αναφορικά με τον αριθμό των αφίξεων. 
Στους πέντε πρώτους μήνες λειτουργίας του2018 σημειώθηκε άνοδος 11% στις αφίξεις εξωτερικού σε σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα, με τον αριθμό των αφίξεων που έχουν καταγραφεί να ξεπερνά τις 22.000.
Συγκεκριμένα, η αύξηση της κίνησης του αερολιμένα αναμένεται ακόμα μεγαλύτερη τους δύο επόμενους μήνες, με την τουριστική κίνηση να κορυφώνεται αφενός και αφετέρου αρκετά συνέδρια να έχουν προγραμματιστεί σε Καλαμάτα και άλλες περιοχές της Μεσσηνίας. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο Αερολιμενάρχης του αεροδρομίου Καλαμάτας Δημήτρης Μανδηλάρης, ο οποίος μίλησε στην ΕΡΤ  σημείωσε ότι η αύξηση φέτος στον αριθμό αφίξεων θα κυμανθεί σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις, δηλαδή, κοντά στο 20% σε σχέση με πέρυσι, που σημειώθηκαν 148.000 αφίξεις.
Το επίτευγμα για το αεροδρόμιο της Καλαμάτας συνίσταται στο ότι καταφέρνει για πολλοστή συνεχόμενη χρονιά να κρατά ανοδική τροχιά καταγράφοντας αύξηση επιβατών πάνω από 200% από το 2012 μέχρι σήμερα.
Τέλος, στην κίνηση εσωτερικού δεν υπάρχει διαφοροποίηση σε σχέση με την περσινή χρονιά. Να σημειωθεί ωστόσο ότι η σύνδεση με Θεσσαλονίκη ξεκίνησε στις αρχές του Ιούνη και θα είναι έξι φορές την εβδομάδα.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video