ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Εκτακτο!! Aπόδραση επικίνδυνων κρατουμένων από το Α.Τ. Αργυρούπολης


Aπόδραση επικίνδυνων κρατουμένων από το Α.Τ. Αργυρούπολης

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα στην ΕΛ.ΑΣ. για την απόδραση τριών κρατουμένων από το Αστυνομικό Τμήμα της Αργυρούπολης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τρεις άνδρες από την Αλβανία, οι οποίοι είχαν συλληφθεί γιαπερισσότερες από 70 κλοπές και διαρρήξεις.

Οι δράστες κατάφεραν να αποδράσουν κόβοντας τα κάγκελα του κελιού τους, το οποίο έβλεπε σε ακάλυπτο. 

Ειδικότερα, οι διαρρήκτες είχαν μεταφερθεί για κράτηση στο Τμήμα της Αργυρούπολης. Όπως διαπιστώθηκε, κατά τη διάρκεια της νύχτας, κατάφεραν να κόψουν τα κάγκελα και χρησιμοποιώντας την υδρορροή να κατέβουν στον δρόμο από ύψος 10 μέτρων και να εξαφανιστούν. 

Οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό τους και τη σύλληψή τους βρίσκονται σε εξέλιξη. 

Στο τμήμα βρέθηκε ο πρόεδρος των αστυνομικών ν/α Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης προκειμένου να ενημερωθεί από τους συναδέλφους του αναφορικά με το πόση δύναμη υπήρχε τη νύχτα στο τμήμα, ποια είναι η οργανική και ποιες οι ανάγκες, όπως επίσης και για τις συνθήκες εκτέλεσης της υπηρεσίας. 

Όπως έγραψε ο κ. Καλλιακμάνης στο Facebook, «οι δραπέτες είχαν συλληφθεί από την ΥΑΝΑ για 72 κλοπές και διαρρήξεις. Αφού έκοψαν τα κάγκελα από τις τουαλέτες των κρατητηρίων πήδηξαν από μεγάλο ύψος και σαν αίλουροι εξαφανίστηκαν από το πίσω μέρος του αστυνομικού τμήματος. Καταδιώχθηκαν από τους συναδέρφους του Αστυνομικού τμήματος, αλλά στάθηκε αδύνατο να τους συλλάβουν... Φυσικά είμαστε δίπλα στους συναδέλφους από την πρώτη στιγμή, αλλά θα είμαστε δίπλα και στη συνέχεια».



Μάλιστα, ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής δημοσίευσε και δύο φωτογραφίες από το σημείο όπου πραγματοποιήθηκε η απόδραση. 


Πηγή.zougla.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video