ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνελήφθη ο Αρτέμης Σώρρας στον Άλιμο


Συνελήφθη ο Αρτέμης Σώρρας στον Άλιμο
Συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου ο Αρτέμης Σώρρας στην περιοχή του Αλίμου. 

Κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και ερευνών από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, ο Αρτέμης Σώρρας τέθηκε υπό παρακολούθηση, μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου, οπότε και οργανώθηκε η επιχείρηση σύλληψής του. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο καταζητούμενος είχε αφήσει γενειάδα και μακριά μαλλιά προκειμένου να μην είναι αναγνωρίσιμος. 

O επικεφαλής της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις» συνελήφθη σε διαμέρισμα στον Άλιμο, το οποίο νοίκιαζε συγγενικό του πρόσωπο. Ο Αρτέμης Σώρρας δεν προέβαλε αντίσταση όταν είδε μπροστά του τους αστυνομικούς. Σημειώνεται ότι συνελήφθη και ένας 45χρονος οπαδός του, που ήταν μαζί του την ώρα της εφόδου της αστυνομίας.

Για τον Αρτέμη Σώρρα εκκρεμούσε δικαστική απόφαση φυλάκισής του για εξαπάτηση και καταζητούταν το τελευταίο διάστημα. Αύριο ή τη Δευτέρα θα οδηγηθεί στον ανακριτή προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα που εκκρεμούσε εις βάρος του.

Εναντίον του Αρτέμη Σώρρα έχουν απαγγελθεί κακουργηματικές κατηγορίες για:

-Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου. 

- Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

-Διασπορά ψευδών ειδήσεων. 

-Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

-Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

-Ψεύδη καταμήνυση και ψευδορκία μαρτυρα.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video