ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Νίκος Σταυρελης.SECURITY ΣΤΑ ΕΞΑΜΙΛΙΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

SECURITY ΣΤΑ ΕΞΑΜΙΛΙΑ
ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 
Στη μεγάλη συγκέντρωση των κατοίκων στα Εξαμίλια ο Δήμαρχος υποσχέθηκε μεταξύ των άλλων και την ανάθεση από το Δήμο σε ιδιωτική εταιρεία security της φύλαξης των εγκαταστάσεων του Δήμου, ως ένα μέτρο ασφάλειας των κατοίκων. Σωστά είπε βεβαίως. Δε γνωρίζω αν το είχε μελετήσει.
Στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, ύστερα από ερώτηση επίμονη του δημοτικού συμβούλου κ. Ζαχαριά, δήλωσε ότι κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από τη νομοθεσία και η δαπάνη δεν θα εγκριθεί από το Ελεγκτικό Συνέδριο.
Λυπάμαι που είμαι υποχρεωμένος να διαψεύσω το Δήμαρχο.
Στο νόμο 3731/2008 άρθρο 21 παράγραφος 11 προβλέπεται η ανάθεση σε ιδιωτική επιχείρηση παροχής υπηρεσιών ασφαλείας η φύλαξη και φρούρηση δημοτικών κτιρίων, εγκαταστάσεων και χώρων τους (σχολεία, πνευματικό κέντρο, νεκροταφείο, πάρκα, κλπ) ύστερα από σχετικό μειοδοτικό διαγωνισμό.
Η διάταξη αυτή έχει ήδη εφαρμοστεί σε αρκετούς δήμους της χώρας με ικανοποιητικά αποτελέσματα.
Δεν κατανοώ λοιπόν την άρνηση του Δημάρχου να υλοποιήσει τη δέσμευσή του (σωστά) προς τους κατοίκους των Εξαμιλίων και η αναληθής τοποθέτησή του στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Στο χέρι του λοιπόν είναι να εφαρμόσει τη νομοθετική διάταξη.
Προσωπικά απλά το επισήμανα στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Νίκος Σταυρέλης
Υποψήφιος Δήμαρχος Κορινθίων Κόρινθος 12/06/2018


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video