ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Κόρινθος '06 .Τζανέτος και Λύγκος μένουν στην Κόρινθο...!


O MVP του περσινού πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας και ο πρώτος σκόρερ όλων των κατηγοριών, ανανέωσαν την συνεργασία τους με την Κόρινθο 2006.

Η διοίκηση της ομάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με δύο εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές αλλά και σπάνιους ανθρώπους.
Ο Μανώλης Λύγκος και ο Σάκης Τζανέτος θα είναι και φέτος κοντά μας να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας και να χαρίσουν και πάλι μοναδικές στιγμές στους φιλάθλους της Κορινθίας.
Μετά τον αρχηγό της ομάδας Βασίλη Φίλη η παραμονή των δύο σπουδαίων ποδοσφαιριστών ενισχύει την θέληση μας να πρωταγωνιστήσουμε στο νέο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας.
Είχαμε ενημερώσει τους φίλους της ομάδας και τους φιλάθλους της Κορινθίας, ότι οι ποδοσφαιριστές μας νοιώθουν μία οικογένεια και ζήτησαν απο την διοίκηση να μείνουμε ενωμένοι παρά τις γνωστές αντιξοότητες και την πίκρα που άφησε σε όλους η περσινή χρονιά.
Φίλης-Τζανέτος και Λύγκος είναι η πρώτη τριάδα των ανανεώσεων και θα ακολουθήσουν νέες ανακοινώσεις πολύ σύντομα.
Μανώλη και Σάκη σας ευχαριστούμε πολύ.
Παίκτες και προσωπικότητες σαν και εσας τιμούν και ανεβάζουν επίπεδο στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο.
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video