ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΜΠΑΛΩΜΑΤΑ... και προβλήματα στον άξονα Καλαμάτα – Κιτριές

“Παρακολουθούμε συνεχώς τη διάθεση πόρων από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τους δύο εμπλεκόμενους Δήμους, Καλαμάτας και Δυτικής Μάνης, σε έργα υποδεέστερα από αυτά που απαιτούνται για την επισκευή και ασφαλή λειτουργία του δρόμου Καλαμάτα – Κιτριές. Παραλιακός δρόμος, κύρια αστικός και ημιαστικός, συνδέει πολυπληθείς κοινότητες και καλύπτει κοινωνικές και επαγγελματικές ανάγκες και στο παραλιακό μέτωπο, με ιδιαίτερη βαρύτητα στον τουρισμό και την αναψυχή των κατοίκων και των επισκεπτών.” 
Αυτό τονίζει σε ανακοίνωση της, η οργάνωση μελών Ανατολικής Καλαμάτας του ΣΥΡΙΖΑ και σημειώνει: «Παρά τις προσπάθειες που έχουμε κάνει μέσα από τις αυτοδιοικητικές μας παρατάξεις, ο δρόμος αυτός παραμένει σε ιδιαίτερα κακή κατάσταση. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε: 
 1) Το κατεστραμμένο και επικίνδυνο οδόστρωμα από τα όρια του Δήμου Καλαμάτας έως τις Κιτριές, τμήμα το οποίο ανήκει στο Δήμο Δυτικής Μάνης και παρά τις υποσχέσεις του Δημάρχου, ενώ άρχισε η νέα θερινή περίοδος, ο εργολάβος του έργου δεν έχει ακόμη ξεκινήσει 
2) Την υπόσχεση της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την προστασία από τη διάβρωση των ακτών και την ασφαλή λειτουργία του δρόμου όσον αφορά στο τμήμα μεταξύ των ξενοδοχείων «Messinian Bay» και «Ακτή Ταΰγετος»
 3) Την καθυστέρηση και προφανώς την αναβολή για μετά τη θερινή περίοδο της κατασκευής του κυκλικού κόμβου στο ξενοδοχείο «Φωτεινή» (Βέργα) και των εκατέρωθεν του δρόμου προβλεπόμενων πεζοδρομίων 
 4) Την ανάγκη καθαρισμού των ξερών χόρτων και βάτων καθ’ όλο το μήκος του δρόμου 
 5) Την ελλιπή έως και προβληματική απομάκρυνση των απορριμμάτων που εναποτίθενται στο δρόμο, ιδιαίτερα στο τμήμα του Δήμου Δυτικής Μάνης. 
6) Τέλος με αφορμή την σωστή απόφαση για την επέκταση στης Αστικής Συγκοινωνίας Καλαμάτας μέχρι την Μικρή Μαντίνεια – την οποία και στηρίξαμε- έχουν προκληθεί προβλήματα από το Υπεραστικό ΚΤΕΛ για την διαδρομή μέχρι τις Κιτριές, τα οποία πρέπει άμεσα να αντιμετωπιστούν. Παρακολουθούμε και περιμένουμε από τις παραπάνω αυτοδιοικητικές αρχές να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους, δεδομένης της μεγάλης ταλαιπωρίας των κατοίκων και των επισκεπτών εξαιτίας αυτών των καθυστερήσεων.»
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video