ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ η έκθεση του Εικαστικού Εργαστηρίου

Την Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018 και ώρα 20.30, εγκαινιάσθηκε στο χώρο του Εικαστικού Εργαστηρίου της Κ.Ε. «Φάρις» του Δήμου Καλαμάτας η έκθεση εικαστικών έργων με τίτλο: «Μορφές και χρώματα». Η έκθεση περιλαμβάνει έργα ζωγραφικής, χαρακτικής, κεραμικής, αγιογραφίας, ελευθέρου σχεδίου και μπατίκ των σπουδαστών του Εικαστικού Εργαστηρίου, παιδιών και ενηλίκων. Ο Δήμαρχος, στο πλαίσιο χαιρετισμού που απηύθυνε, συνεχάρη θερμά το Διευθυντή του Εικαστικού Εργαστηρίου Παναγιώτη Λαμπρινίδη και το εκπαιδευτικό προσωπικό για το ποιοτικό έργο, το οποίο παράγουν, με αποτέλεσμα την αύξηση των μαθητών κατά 20% περίπου τη χρονιά που πέρασε. 
Ο Π. Νίκας τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή είναι πανθομολογούμενο ότι στηρίζει ουσιαστικά τον πολιτισμό, διαθέτοντας τους αναγκαίους πόρους και συνεργαζόμενη αρμονικά με τους εκπαιδευτικούς των Δημοτικών Σχολών, τους γονείς και τους ανθρώπους του πολιτισμού. Είναι γνωστό ότι ο Δήμος Καλαμάτας μόνο κέρδη αθροίζει από την πολιτιστική προσπάθεια που έχει γίνει διαχρονικά. Επίσης, ο Δήμαρχος σημείωσε ότι έχει ολοκληρωθεί από τεχνική άποψη το στούντιο του Μεγάρου Xορού και μπορεί να χρησιμοποιείται και για εικαστικές εκθέσεις. Ο Π. Νίκας ευχήθηκε καλό καλοκαίρι και καλή επάνοδο σε όλους το Σεπτέμβριο. Διάρκεια έκθεσης έργων σπουδαστών: 28/06 – 31/8/2018 Ωράριο: Δευτέρα έως Παρασκευή, 19.00 έως 22.00 Εικαστικό Εργαστήρι, Ναυαρίνου 8, Καλαμάτα, τηλ.27210 28864. Σημειώνεται πως, λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας που υπήρξε στην έκθεση «επιλογές 3», στη Δημοτική Πινακοθήκη «Α. Τάσσος», δίδεται παράταση. Η έκθεση ξεκινά με νέο ωράριο, από τις 2 Ιουλίου μέχρι τις 31 Αυγούστου 2018, μεταξύ των ωρών 10.00 και 13.00, από Δευτέρα έως Παρασκευή, στη Δημοτική Πινακοθήκη, Παπάζογλου 5.
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video