ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΤΕΛΕΣΙΣ ΤΡΙΣΑΓΙΩΝ ΕΙΣ ΤΟ Α΄ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟΝ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΥΠΟ ΤΟΥ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ



Σήμερα, 13η Ιουλίου 2018, ημέρα Παρασκευή και περί την 12ην μεσημβρινήν ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Διονυσιος μετέβη εις το Α΄ Κοιμητήριον της πόλεως μας και ετέλεσεν Επιμνημόσυνον Τρισάγιον επί του τάφου του μακαριστού Ιερέως κυρού Ιωάννου Ντούλη
επί τη συμπληρώσει τεσσαράκοντα ημερών από της εις Κύριον εκδημίας αυτού, επειδή δεν θα δυνηθή να τελέση αύριον την προγραμματισμένην Αρχιερατικήν Θείαν Λειτουργίαν και το 40/νθήμερον μνημόσυνον του ως άνω κεκοιμημένου Ιερέως, λόγω της μεταβάσεως του εις Λάρισαν και της παραστάσεως του εις την Εξόδιον Ακολουθίαν του αοιδίμου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κυρού Ιγνατίου, παιδικού του φίλου και αγαπημένου του αδελφού.
Επίσης με αφορμήν την προλαβούσαν εορτήν του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Προκοπίου, καθ᾿ ήν εόρταζε ο μακαριστός Μητροπολίτης Κορινθίας Προκόπιος Τζαβάρας (1949 – 1964), ετέλεσεν Επιμνημόσυνα Τρισάγια επί των τάφων των αειμνήστων προκατόχων του ως και δια τον μακαριστόν Μητροπολίτην Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κυρόν Προκόπιον, επί σειρά ετών Ιεροκήρυκα της Ι. Μητροπόλεως μας, επί του τάφου της μακαριστής μητρός αυτού Μαριάνθης, η οποία αναπαύεται εις το αυτό Κοιμητήριον.
Ας είναι η μνήμη αυτών αιωνία! 




ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video