ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

10 Σεπτεμβρίου επαναλειτουργεί το κολυμβητήριο Καλαμάτας

Τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου, θα ξεκινήσει η λειτουργία του ανοικτού κολυμβητηρίου Καλαμάτας, μετά από την διακοπή του Αυγούστου, κατά την οποία έγιναν τεχνικές παρεμβάσεις ώστε ο χώρος να είναι λειτουργικός και αξιοπρεπής.
Πιο συγκεκριμένα :
Στο μηχανοστάσιο, επισκευάσθηκαν οι αντλίες και το κύκλωμα των σωληνώσεων ανακυκλοφορίας του νερού της πισίνας και συντηρήθηκαν οι εναλλάκτες, καθώς και τα φίλτρα νερού.
Στη γεώτρηση αντικαταστάθηκε ο υδροκυκλώνας παροχής νερού προς την πισίνα.
Στην πισίνα, επισκευάστηκαν  τα στηρίγματα των σωληνώσεων και μέρος των αρμών των πλακιδίων.
Στα αποδυτήρια:
•τοποθετήθηκε εξωτερική μόνωση στην οροφή και συντηρήθηκε εσωτερικά ο φέρων οργανισμός αυτής.
•ανακατασκευάστηκαν οι τουαλέτες των αγοριών, καθώς και το δάπεδο των ντους τόσο των αγοριών όσο και των κοριτσιών.
•Αντικαταστάθηκαν σώματα καλοριφέρ και όλοι οι διακόπτες παροχής νερού τόσο στα εσωτερικά όσο και στα εξωτερικά ντους.
Με τις παρεμβάσεις αυτές που χρηματοδοτήθηκαν αποκλειστικά από δημοτικούς πόρους και ξεπέρασαν τις 20.000€, οι κολυμβητές και οι κολυμβήτριες θα συνεχίσουν να αθλούνται σε ένα αξιοπρεπές περιβάλλον, με καθαρά και ζεστά νερά

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video