ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ

Ένοχος για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος κρίθηκε σήμερα ο δήμαρχος Πύλου – Νέστορος, Δημήτρης Καφαντάρης. Σε ανακοίνωσή του ο Επικεφαλής του Συνδυασμού “Κοινωνία σε Κίνηση” Ηλίας Κανάκης σημειώνει πέραν των υπολοίπων τα εξής:
“Συγκεκριμένα, μετά την ακροαματική διαδικασία στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Καλαμάτας, ο κ. Εισαγγελέας πρότεινε και οι δικαστές αποφάσισαν την ενοχή του κ. Δημάρχου για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος με πρόθεση και προκειμένου να προσπορίσει σε άλλον παράνομο περιουσιακό όφελος. Ειδικότερα, η συγκεκριμένη απόφαση αφορά την χορήγηση βεβαίωσης από την πλευρά του κ. Δημάρχου για τη λειτουργία κέντρου διασκεδάσεως, χωρίς να έχει τη σύμφωνη γνώμη της αρμόδιας υπηρεσίας. Η συγκεκριμένη πράξη τελέστηκε το 2013 και όπως αποδείχθηκε στο δικαστήριο ο κ. Δήμαρχος λειτούργησε παρανόμως. Η ποινή που επιβλήθηκε στον κ. Δήμαρχο είναι 6 μήνες φυλάκιση για παράβαση καθήκοντος με δόλο.
Η συγκεκριμένη υπόθεση έφτασε στην ελληνική δικαιοσύνη κατόπιν μηνύσεως που κατέθεσε ο επικεφαλής της παράταξής μας, Ηλίας Κανάκης, ο οποίος ανταποκρίθηκε σε παράπονα επιχειρηματιών της περιοχής του Δήμου Πύλου – Νέστορος, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για έλλειψη ισονομίας από πλευράς του Δήμου.
Η καταδίκη του κ. Δήμάρχου επιβεβαιώνει, για μια ακόμα φορά, τον τρόπο με τον οποίο ο κ. Καφαντάρης αντιλαμβάνεται τα δημοτικά πράγματα και τη νομιμότητα. Η καταδίκη του κ. Δημάρχου δείχνει, με τον ποιο εκκωφαντικό τρόπο, ότι ο κ. Δήμαρχος δεν νοιάζεται για τη νομιμότητα και την ισονομία στο δήμο μας.
Η σημερινή απόφαση της δικαιοσύνης και η καταδίκη του κ. Καφαντάρη μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, προκειμένου να απαλλαγεί ο δήμος Πύλου – Νέστορος από έναν δήμαρχο, ο οποίος όχι μόνο δεν προσφέρει ουσιαστικό έργο, αλλά φαίνεται ότι λειτουργεί εναντίον των συμφερόντων του δήμου μας.
Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι η προσπάθειά μας θα συνεχιστεί μέχρι τις εκλογές του 2019, οπότε και ο λαός του δήμου μας θα στείλει μια για πάντα στο σπίτι του τον κ. Καφαντάρη.
Η παράταξη «Κοινωνία σε Κίνηση»”

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video