ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η υποψηφιότητα Καλλίρη αλλάζει τα δεδομένα στο Δήμο Κορινθίων

Ο νυν Αντιπεριφερειάρχης θεωρείται ως ένας μετριοπαθής αλλά αποτελεσματικός παράγοντας και σε πρώτη φάση μπορεί να λειτουργήσει ως «συγκολλητική ουσία» σε πολλά και διάφορα πολιτικά «παρακλάδια» τόσο στο χώρο της Ν.Δ. όσο και σε κάποια εκτός αυτής.

Κυκλοφόρησε σήμερα το βράδυ μέσω ιστοσελίδων η πληροφορία ότι ο Πελοπίδας Καλλίρης θα είναι ο υποψήφιος που θα λάβει τη στήριξη της Ν.Δ. στις Δημοτικές εκλογές του Δήμου Κορινθίων. Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία επίσημη δήλωση ή ανακοίνωση από κάποια πλευρά.

Προς το παρόν θα θεωρήσουμε την πληροφορία ως έχουσα βάση αφού και οι δικές μας πληροφορίες τείνουν στο ίδιο συμπέρασμα . Βέβαια μέχρι να γίνουν επίσημες ανακοινώσεις θα πρέπει να περιμένουμε.

Αυτό που μπορούμε να δούμε σε πρώτη φάση είναι πως έχουμε φτάσει ως εδώ και τι σημαίνει αυτή η εξέλιξη εφόσον επιβεβαιωθεί επισήμως.

Κατ’ αρχάς η εξέλιξη αυτή συζητιέται εδώ και πολύ καιρό ως μια λυτρωτική λύση στο χώρο της Ν.Δ. στην Κόρινθο, αφού η θητεία της υπάρχουσας παράταξης στο Δήμο κατέληξε με πολλά παράπονα, ανεξαρτητοποιήσεις ή σιωπηρές αποχωρήσεις.

Η συζήτηση και η αναζήτηση για μια άλλη υποψηφιότητα διαρκεί εδώ και μήνες και παρά το γεγονός ότι ο αρχηγός της μείζονος Αντιπολίτευσης ήταν γνώστης όλων αυτών των «ψιθύρων» δεν έκανε καμία κίνηση για να φύγει μπροστά, παρά μόνο στο τέλος.

Βέβαια, με χθεσινή του δήλωση άφησε να εννοηθεί ότι θα είναι και πάλι υποψήφιος στο Δήμο ακόμη και αν υπάρχουν και άλλοι υποψήφιοι από το χώρο της Ν.Δ..

 «Είναι καλό να υπάρχουν πολλά σχήματα υποψηφίων για το Δήμο! Όλοι μας θα μετρηθούμε από τους πολίτες!»

φέρεται να είπε σε τοπική ιστοσελίδα. 

Από την άλλη πλευρά μια υποψηφιότητα Καλλίρη για το Δήμο δημιουργεί νέα δεδομένα. Ο νυν Αντιπεριφερειάρχης θεωρείται ως ένας μετριοπαθής αλλά αποτελεσματικός παράγοντας και σε πρώτη φάση μπορεί να λειτουργήσει ως «συγκολλητική ουσία» σε πολλά και διάφορα πολιτικά «παρακλάδια» τόσο στο χώρο της Ν.Δ. όσο και σε κάποια εκτός αυτής.

Το προφίλ του ταιριάζει στο προφίλ Δημάρχου που εκλέγουν οι Κορίνθιοι τα τελευταία 24 χρόνια, είναι έμπειρος πολιτικά να χειριστεί ευαίσθητες καταστάσεις και να κατανοήσει μέχρι ποιου σημείου μπορούν να φτάσουν οι διεκδικήσεις του.

Θα πρέπει πάντως να θυμάται ότι μια υποψηφιότητα σε Δήμο είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από μια κομματική διαδικασία όπως θα πρέπει να αναζητήσει και κάποιες ευρύτερες συναινέσεις σε διάφορα κομμάτια της τοπικής κοινωνίας τα οποία είχαν αποκλειστεί από τη διαδικασία ανάμειξης στα κοινά εξαιτίας της πόλωσης ανάμεσα σε Πνευματικό και Νανόπουλο αρχικά και σε Πνευματικό και Σταυρέλη στη συνέχεια.

Η μεγάλη πρόκληση πάντως θα είναι η στελέχωση του ψηφοδελτίου στο οποίο θα πρέπει να υπάρχει τόσο η ικανότητα στο μάζεμα των ψήφων με την ταυτόχρονη καλή έξωθεν μαρτυρία στην τοπική κοινωνία και από ότι βλέπουμε από την στελέχωση άλλων συνδυασμών αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video