ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

191η επέτειος της Ναυμαχίας του Ναυαρίνου

Με την παρέλαση των παραδοσιακών και σύγχρονων σκαφών στον όρμο του Ναυαρίνου συνεχίστηκαν σήμερα, οι εκδηλώσεις για την 191η επέτειο της Ναυμαχίας του Ναυαρίνου.
Στις 12μ.μ παρουσία του Δημάρχου Πύλου Νέστορος Δημήτρη Καφαντάρη πραγματοποιήθηκε στη Γιάλοβα η τιμητική εκδήλωση Υπέρ Θανόντων από Θέρμες κατά την περίοδο 1828-1832. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η ειδική συνεργάτιδα του Δημάρχου Πύλου Νέστορος Ηλιάνα Κονδυλοπούλου.
Στις 14:00 έγινε η μεταφορά των σημαιών Ελλάδας, Μεγάλης Βρετανίας Γαλλίας και Ρωσίας με πομπή από το Δημαρχείο στην πλατεία Τριών Ναυάρχων, όπου και έγινε η έπαρση αυτών από τον Δήμαρχο Πύλου-Νέστορος, παριστάμενων εκπροσώπων της Μεγάλης Βρετανίας, της Γαλλίας, της Ρωσίας, του Δημάρχου Πύλου Νέστορος και των αρχών του νομού.
Στις 15:00 τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων από εκπροσώπους πρεσβειών, Α/ΓΕΝ, Περιφέρειας Πελοποννήσου και Δήμου Πύλου Νέστορος στα νησιά Φανάρι, Σφακτηρία και Χελωνήσι, όπου βρίσκονται αντίστοιχα τα μνημεία των Γάλλων, Ρώσων και Βρετανών πεσόντων.
Νωρίτερα τον κ. Καφαντάρη επισκέφθηκαν στο γραφείο του ο εκπρόσωπος της Ρωσικής Πρεσβείας Υποστράτηγος κ. Αλεξάνδρ Πριχόντκο, η εκπρόσωπος της Βρετανικής Πρεσβείας Κλαίρ Ντεμαρέ, ο εκπρόσωπος της Γαλλικής Πρεσβείας Ροντόλφ Ζονζεράι και η θεματική Αντιπεριφερειάρχης Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Αντωνία Μπούζα.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video