ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ


Αίτημα για την άμεση αποστολή κλιμακίωνελέγχου καταγραφής των ζημιών στην ελαιοκαλλιέργεια και ένταξη σε πρόγραμμα αποζημίωσης εστάλη σήμερα το πρωί από τον Δήμαρχο Πύλου-Νέστορος Δημήτρη Καφαντάρη μετά από τις καταστροφές που συνέβησαν το περασμένο Σάββατο στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών.

Πιο συγκεκριμένα, οι δημοτικές και τοπικές κοινότητες του Δήμου Πύλου - Νέστορος επλήγησαν από την ισχυρή ανεμοθύελλα μεγάλης διάρκειας και έντονης σφοδρότητας το περασμένο τριήμερο. Σημαντικά προβλήματα προκλήθηκαν στις αγροτικές καλλιέργειες, με πτώση του ελαιοκάρπου σε μεγάλη έκταση, ακόμη και ξερίζωμα πολλών δέντρων. Οι θυελλώδεις άνεμοι σάρωσαν τα πάντα, προκαλώντας ζημιές στην παραγωγή. Συνέπεια αυτής της κατάστασης ήταν η απόγνωση των κατοίκων της περιοχής, καθώς η ελαιοκαλλιέργεια αποτελεί για τους περισσότερους τη μοναδική πηγή του εισοδήματος τους.

Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, σκεπτόμενος την ανακούφιση των πληγέντων και το συμφέρον των αγροτών αιτήθηκε άμεσα από τον ΕΛ.Γ.Α. την αποστολή κλιμακίων ελέγχου προκειμένου να καταγραφεί το μέγεθος της ζημιάς και των γεωγραφικών ορίων, τόσο για τις βρώσιμες ελιές, όσο και για τις ελαιοποιήσιμες, και να προχωρήσουν έτσι στη διαδικασία καταβολής των αποζημιώσεων. Η επιστολή κοινοποιήθηκε και στις Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Τριφυλίας Π.Ε. Μεσσηνίας και Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Μεσσηνίας.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video