ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Βέβαιη κάθοδος Καλλίρη στην Κόρινθο.. και με «επίσημη στήριξη»

Οι πληροφορίες για βέβαιη κάθοδο με στήριξη - Ντόμινο εξελίξεων στην προεκλογική "κούρσα" - Τα σενάρια για Βασ. Νανόπουλο και Αλ. Πνευματικό αλλά και την Κ. Φαρμάκη

Η προχθεσινή επίσκεψη Μητσοτάκη στην Κορινθία πέραν της ανακοίνωσης για τον Παν. Νίκα για την Περιφέρεια είχε και άλλες παρενέργειες. Η παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Πελ. Καλλίρη σε συνδυασμό με τις απουσίες των περιφερειακών συμβούλων μας δίνει μια εικόνα για τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν. Και ειδικά στην Κόρινθο.

Ο αρχηγός της Ν.Δ. τόνισε ότι δεν θα δοθούν «χρίσματα» ή «στηρίξεις» σε επίπεδο Δήμων αλλά σε ερώτηση δημοσιογράφου αν το κόμμα δώσει στήριξη στις πρωτεύουσες των νομών ο Κυρ. Μητσοτάκης συνέστησε.. υπομονή.

Τα σενάρια για ενδεχόμενη υποψηφιότητα Καλλίρη στην Κόρινθο δίνουν και παίρνουν παρά τη σιωπή του Αντιπεριφερειάρχη που πιθανότατα περιμένει και αυτός να ακολουθηθούν όλες οι κομματικά προβλεπόμενες διαδικασίες.

Οι πληροφορίες μας λένε ότι η κάθοδος Καλλίρη στις Δημοτικές εκλογές θεωρείται πλέον ΒΕΒΑΙΗ και η όλη υπόθεση «στήριξης» θα έχει τελειώσει το αργότερο μέχρι τα τέλη του επόμενου μήνα. Με δυο λόγια η υποψηφιότητα έχει «κλειδώσει» και θα γίνει με «επίσημη στήριξη».

Μία τέτοια εξέλιξη βέβαια, έχοντας και την επίσημη στήριξη από το κόμμα ουσιαστικά «συμπιέζει» σε μεγάλο βαθμό την υποψηφιότητα του Βασ. Νανόπουλου, η οποία αποστερημένη από κομματικά στελέχη που θα τρέξουν θα πρέπει να αναζητήσει νέα κίνητρα και ίσως και νέες κατευθύνσεις για να μην βρεθεί σε κάποιο εκλογικό «καναβάτσο».

Το isthmos.gr σημείωσε και προχθές ότι ενδεχόμενη κάθοδος Καλλίρη πιθανότατα να δημιουργήσει «ντόμινο» εξελίξεων στις εκλογές της Κορίνθου και «κομβικό σημείο» θα είναι η παραμονή ή όχι του Βασ. Νανόπουλου στην «κούρσα».

Εάν ο τελευταίος αποχωρήσει τότε τα πράγματα «συννεφιάζουν» και για το Δήμαρχο Αλ. Πνευματικό που πέραν της «επίθεσης Σταυρέλη» που του προκαλεί σημαντική φθορά, ουσιαστικά θα ξεμείνει από αξιόλογους συμμάχους για το δεύτερο γύρο, αφού ακόμη κι’ αν πάρει βοήθεια από το ΣΥΡΙΖΑ στο δεύτερο γύρο, τα «κουκιά» και πάλι δεν θα βγαίνουν.

Βέβαια, όλα αυτά διατηρούν στο προσκήνιο και μια σειρά εφεδρικών σεναρίων τα οποία δειλά-δειλά εμφανίζονται στο προσκήνιο όπως η ενασχόληση του Δημάρχου με τις περιφερειακές εκλογές στο πλευρό του Γ. Δέδε ή η εμπλοκή της πρ. βουλευτού Κ. Φαρμάκη στο Δήμο.

Το όνομα της διακινήθηκε μετά το δημοσίευμα του isthmos.gr ακόμη και από αθηναικά Μέσα (όπως το aftodioikisi.gr) παρόλα αυτά η ίδια δεν έχει κάποια κίνηση να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τα σενάρια. Και εκεί αρχίζουν πολλοί να υποπτεύονται πολλά.

Ο Δήμαρχος Αλ. Πνευματικός βλέποντας την απήχηση των δημοσιευμάτων, ξαναβγήκε στις κάμερες να ξαναπεί ότι θα είναι και πάλι υποψήφιος, αλλά από την άλλη πλευρά το ίδιο έλεγε και ο Χρ. Χασικίδης που αποχώρησε ενώ το ίδιο τονίζει και ο Βας. Νανόπουλος, αλλά πλέον κανένας δεν πιστεύει κανένα.

Η εμπειρία μας δε με τα πολιτικά λέει ότι όσο κάποιος επαναλαμβάνει με ένταση κάτι τόσο αυτό απομακρύνεται ως ενδεχόμενο.

«Δια παν ενδεχόμενο» θα κρατήσουμε και μία «πισινή».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video