ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Βλ. Τσιώτος .. “Σεβαστείτε τους θεσμούς ή παραιτηθείτε”

"Καλούμε την Δημοτική Αρχή να αναλάβει τις ευθύνες της απέναντι στο κύρος ενός θεσμού ο οποίος με παρόμοιες πρακτικές κινδυνεύει με γελοιοποίηση. Σε διαφορετική περίπτωση η ομολογία αδυναμίας και η παραίτηση αποτελούν μονόδρομο... "

Ο ΤΣΙΩΤΟΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟ.. ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΑΛΛΙΩΣ... 
- ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΣ;;;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ... έγραψε ο ίδιος ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Βλάσης Τσιωτος στο facebook

".. Στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο αποδείχτηκε για μια ακόμη φορά η απαξίωση την οποία έχει προκαλέσει η Δημοτική Αρχή στο θεσμό. Εδώ και καιρό ένα σημαντικό μέρος των δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας απογοητευμένοι από την αδυναμία και την αδράνεια της Δημοτικής Αρχής απέχουν ή παρίστανται τυπικά για λίγο στα δημοτικά συμβούλια.

Χθες όμως η κατάσταση ξεπέρασε κάθε όριο ανοχής. Ενώ ή συνεδρίαση η οποία περιείχε την έγκριση του τεχνικού προγράμματος 2019 αλλά και πλήθος άλλων σημαντικών θεμάτων ήταν προγραμματισμένη για τις 19.30, μέχρι τις 20.15 μόνο 8 από τους 16 δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας είχαν προσέλθει στην αίθουσα, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει η απαιτούμενη απαρτία, η οποία επετεύχθη τελικά με την προσέλευση δύο ακόμη συμβούλων της μετά από απεγνωσμένες τηλεφωνικές επικοινωνίες.

Μπροστά στην απαράδεκτη αυτή κατάσταση τόσο εμείς ως μείζων μειοψηφία, αλλά και ο κ.Φάνης Μπρακούλιας ως ελάσσων μειοψηφία καταγγείλαμε την υποτίμηση του θεσμού και αποχωρήσαμε από την διαδικασία η οποία τελικά αναβλήθηκε για σήμερα στις 20.00.

Καλούμε την Δημοτική Αρχή να αναλάβει τις ευθύνες της απέναντι στο κύρος ενός θεσμού ο οποίος με παρόμοιες πρακτικές κινδυνεύει με γελοιοποίηση. Σε διαφορετική περίπτωση η ομολογία αδυναμίας και η παραίτηση αποτελούν μονόδρομο... "


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video