ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Θέατρο+ στο “αραξοβόλι των ποιητών”

Η Συκιά Κορινθίας δεν είναι απλώς ένα μικρό και γραφικό χωριό που ατενίζει τον Κορινθιακό κόλπο. Είναι το “αραξοβόλι των ποιητών”, που ατενίζει με δημιουργικότητα και αισιοδοξία το μέλλον.

Η Συκιά Κορινθίας δεν είναι απλώς ένα μικρό και γραφικό χωριό που ατενίζει τον Κορινθιακό κόλπο. Είναι το “αραξοβόλι των ποιητών”, που ατενίζει με δημιουργικότητα και αισιοδοξία το μέλλον.

Το νέο Δ.Σ. του ιστορικού προοδευτικού συλλόγου "Άγγελος Σικελιανός" ξεκίνησε δυναμικά να επαναφέρει τη Συκιά στο επίκεντρο της τέχνης και του πολιτισμού, όπως ήταν στα χρόνια που παραθέριζε εδώ ο Άγγελος Σικελιανός ετοιμάζοντας την αναβίωση των Δελφικών Εορτών!

Μεταξύ των πρώτων δράσεων είναι το πρωτοποριακό θεατρικό πρόγραμμα “Θέατρο+”, ένα πρόγραμμα εμπνευσμένο από τις θεατρικές δράσεις της θεατρολόγου και κριτικού θεάτρου Μυρτώ Ράις, σε θέατρα του Παρισιού και της Αθήνας.

“Πειράζοντας” δημιουργικά  το πρόγραμμα της Ράις, ο Σύλλογος “Άγγελος Σικελιανός” καθιερώνει ένα σφαιρικό “πακέτο” 4 θεατρικών παραστάσεων και 4 βιωματικών εργαστηρίων “κριτικού θεατή”, ειδικά σχεδιασμένα για τις συγκεκριμένες παραστάσεις.

Με το Θέατρο+ κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο του χειμώνα θα είναι αφιερωμένο στο θέατρο. Μεταφορά στην Αθήνα το Σάββατο και παρακολούθηση 4 από τις καλύτερες παραστάσεις της σεζόν, σε 4 από τις σημαντικότερες σκηνές της Αθήνας: Εθνικό Θέατρο, Θέατρο Ρεξ, Θέατρο του Νέου Κόσμου, Θέατρο Τέχνης.

Και τις Kυριακές, με καφέ και κουλουράκια, εδώ στη Συκιά, μέσα από διαδραστικά και διασκεδαστικά παιχνίδια και ασκήσεις, η ομάδα κάνει τις εντυπώσεις της λέξεις, κίνηση, φαντασία και εφευρετικότητα, χτίζοντας έτσι με διαφορετική, προσωπική και ελεύθερη σχέση με την τέχνη του θεάτρου.

Για να διαπιστώσει ότι το “δεν είναι για μας” δεν υπάρχει, ότι το “νόημα” βρίσκεται... αλλού.

Περισσότερες πληροφορίες

Στην ιστοσελίδα https://goo.gl/iqHnoL

Στο facebook: https://www.facebook.com/events/548422532272256/

Το διαφημιστικό σποτ: https://goo.gl/e4vxnf

  • Δάφνη Μαυρομμάτη, Προοδευτικός Σύλλογος Συκιάς: 6977939597
  • Μυρτώ Ράις, Θεατρολόγος: 6986262542

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video