ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΛΑΜΠΡΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ

Με λαμπρότητα γιορτάστηκε σήμερα στη Πύλο η 191η επέτειος της Ναυμαχίας του Ναυαρίνου, παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου. Στις 10:20 π.μ τελέστηκε Δοξολογία κατά την  οποία χοροστάτησε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδας κ.κ. Ιερώνυμος, παρουσία των Μητροπολιτών Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου και Μάνης κ. Χρυσοστόμου. 
Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση μπροστά από το μνημείο Τριών Ναυάρχων και κατάθεση στεφάνων από τον Υπουργό Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση ως εκπροσώπου της Κυβέρνησης, την σύμβουλο Πολιτικών Θεμάτων του Ηνωμένου Βασιλείου CLAIRE DEMARET, τον ακόλουθο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας Υποστράτηγο ALEXANDER PRIKHODKO, τον Ακόλουθο Άμυνας της Γαλλικής Δημοκρατίας Ανθυπασπιστή RODOLPHE JONCERAY, την εκπρόσωπο της Βουλής των Ελλήνων, βουλευτή  Γιώτα Κοζομπόλη , τον Αρχηγό του Στόλου Αντιπλοίαρχο Π.Ν. Ιωάννη Παυλόπουλο, τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη, τον Δήμαρχο Πύλου Νέστορος και Α’ Αντιπρόεδρο της ΚΕΔΕ Δημήτρη Καφαντάρη, τον Δήμαρχο Μήλου Γεράσιμο Δαμουλάκη και τον Δήμαρχο Ύδρας Γεώργιο Κουκουδάκη. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.
Ακολούθησε τελετή τιμητικής διάκρισης της Σχολής Ευελπίδων στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο Δήμαρχος Πύλου Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης έδωσε  το χρυσό μετάλλιο του Δήμου, στον  Διοικητή του Συντάγματος Ευελπίδων , Συνταγματάρχη Μ.Χ. Νικόλαο Γκρέτσα. Ο κ. Γκρέτσας από την πλευρά του ανταπόδωσε, δίνοντας στον Δήμαρχο το Έμβλημα της Σχολής Ευελπίδων.
Ακολούθησε η υπογραφή Πρωτοκόλλου Αδελφοποίησης των Δήμων Πύλου Νέστορος και Ύδρας από τους Δημάρχους Πύλου Νέστορος Δημήτρη Καφαντάρη και Ύδρας Γεώργιο Κουκουδάκη.
Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν ο Υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιος Πιρτσιόλας, οι βουλευτές Γιώτα Κοζομπόλη και Πέτρος Κωνσταντινέας, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης ,ο Αρχηγός του Στόλου Αντιναύαρχος Ιωάννης           Παυλόπουλος και ο Πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασίλης Πέππας.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video