ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΚΑΥΤΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Ερωτήσεις κατέθεσε στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ο επικεφαλής της παράταξης Α. Σ. Πολιτών Μιχάλης Αντωνόπουλος.
Συγκεκριμένα, ο κ. Αντωνόπουλος ζητά να ενημερωθεί γιατί στερεί η δημοτική αρχή την ελεύθερη πρόσβαση στο πάρκο των σιδηροδρόμων όπου σε περίπτωση σεισμού ή άλλων φυσικών καταστροφών δεν θα έχει πρόσβαση σ’ αυτό.
Επίσης, ο κ. Αντωνόπουλος ζητά να ενημερωθεί  εάν η δημοτική αρχή θα υποβάλει αιτιολογημένο αίτημα υπόμνημα  στο Υπουργείο Οικονομικών για τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει το ΓΠΣ σε περιοχές με εκτός σχεδίου δόμηση όπου δεν ισχύουν παρεκκλίσεις.
Τέλος, ο κ. Αντωνόπουλος ζητά να ενημερωθεί  εάν στις προθέσεις της δημοτικής αρχής είναι να αντικαταστήσει τους τσιμεντένιους στύλους της ΔΕΗ  που παρουσιάζουν δομικά προβλήματα και αποτελούν σοβαρό ζήτημα στην Πόλη.

Ακολουθούν το πλήρες κείμενο των ερωτήσεων:

Κύριε, Δήμαρχε, Όλοι γνωρίζουμε την προσπάθεια που καταβάλετε με κάγκελα κλπ να κλείσετε το Πάρκο των σιδηροδρόμων τις βραδινές ώρες.  Το σοβαρό ζήτημα που προκύπτει είναι μεταξύ των άλλων αν έχετε το δικαίωμα να στερήσετε την ελεύθερη πρόσβαση σε περίπτωση σεισμού ή άλλων φυσικών καταστροφών αφού εντός του πάρκου υπάρχει ενδεδειγμένος χώρος  από την πολιτική προστασία του Δήμου. Ο χώρος αυτός χαρακτηρίζεται ως χώρος συνάθροισης κοινού.
Επίσης σας ερωτάμε αν έχετε στις προθέσεις σας να υποβάλετε αιτιολογημένο αίτημα υπόμνημα  στο Υπουργείο Οικονομικών για τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει το ΓΠΣ σε περιοχές με εκτός σχεδίου δόμηση όπου δεν ισχύουν παρεκκλίσεις κλπ και απαιτούνται 6 στρέμματα. Όπως Βέργα, Μ. Μαντίνεια και αλλού. Συγκεκριμένα θα πρέπει να αιτηθούμε μείωση των αντικειμενικών αξιών στις περιοχές που οι εμπορικές είναι κατά πολύ χαμηλότερες από αυτές. Η αναλογία σήμερα είναι ένα προς πέντε, με αποτέλεσμα αγροτεμάχια χωρίς τη δυνατότητα οικοδόμησης να εκτιμώνται από την ΔΟΥ ως οικόπεδα.
Τέλος ύστερα και από το πρόσφατο περιστατικό που στύλος της ΔΕΗ τσιμεντένιος καταπλάκωσε αυτοκίνητο λόγω διάβρωσης και φθοράς , διερωτόμαστε αν για λόγους ασφάλειας προτίθεστε να αντικαταστήσετε όλους αυτούς που παρουσιάζουν τόσα πολλά δομικά προβλήματα και αποτελούν σοβαρό ζήτημα εντός της πόλης.  Κάποιοι σημειωτέον έχουν αποκτήσει μεγάλη κλίση και είναι έτοιμοι να καταρρεύσουν. Υπάρχουν σχετικά αιτήματα δημοτών. Αναμένουμε τις σχετικές απαντήσεις βάσει του κανονισμού του Διοικητικού Συμβουλίου.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video