ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ έργα υποδομών ενέκρινε το Δ.Σ. Καλαμάτας

Το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε τη συνομολόγηση δανείου από το Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων με αποκλειστικό σκοπό την εκτέλεση έργων. Το νέο δάνειο (τμήμα της συνολικής χρηματοδότησης από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων και το Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων – ΕΤΕπ: 75% και ΤΠ&Δ: 25%), ύψους 1.870.000,00 € (υπόλοιπο από εκπτώσεις έργων προηγούμενου δανείου) θα διατεθεί για την εκτέλεση των εξής έργων:
α/α
ΕΡΓΟ
ΠΡΟΫΠ/ΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ
1. Κατασκευή αποδυτηρίων και διαμόρφωση περιβάλλοντα χώρου στο γήπεδο «Παλιάμπελα» και προμήθεια και τοποθέτηση μεταλλικής κερκίδας στο γήπεδο Δυτικής Παραλίας 300.000 €
2. Ολοκλήρωση και φωτισμός ποδοσφαιρικών γηπέδων στο Ασπρόχωμα (ολοκλήρωση του γηπέδου του Απόλλωνα και ηλεκτροφωτισμός του υπάρχοντος ποδοσφαιρικού γηπέδου) 470.000 €
3. Ολοκλήρωση γηπέδου Θουρίας και βελτίωση οδού πρόσβασης 300.000 €
4. Διαμόρφωση χώρου στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας για στέγαση της Σχολής Χορού 400.000 €
5. Επισκευή και ενεργειακή αναβάθμιση κτιριακών εγκαταστάσεων ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας 400.000 €
ΣΥΝΟΛΟ:
1.870.000 €
Με το τελευταίο έργο θα επιτευχθεί η επισκευή και ανάδειξη του κελύφους του διωρόφου κτηρίου της πρώην Ηλεκτρικής Εταιρείας, που βρίσκεται δίπλα στο Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Καλαμάτας και η ενεργειακή και λειτουργική αναβάθμιση της αίθουσας θεατών του Δημοτικού Θεάτρου, ώστε να αναβαθμισθεί ο χώρος του ΔΗΠΕΘΕΚ και γενικότερα η περιοχή.
Τα έργα αυτά είναι πλήρως μελετημένα και έτοιμα προς δημοπράτηση.
Εκτιμάται ότι κατά τις δημοπρασίες θα δοθούν εκπτώσεις που θα αντιστοιχούν σε ποσόν περίπου 900.000 ευρώ, που σημαίνει ότι θα υπαχθούν σε χρηματοδότηση και νέα έργα.
Με τα προτεινόμενα έργα λύνονται σοβαρά προβλήματα στο χώρο του αθλητισμού και του πολιτισμού και θα δοθεί σημαντική ώθηση στους τομείς αυτούς και στην πόλη και στις Τοπικές Κοινότητες. Τα έργα, τα οποία κατασκευάσθηκαν ή θα κατασκευασθούν με χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων και πολύ χαμηλό επιτόκιο, αποδεικνύουν την ορθή επιλογή της Δημοτικής Αρχής για την άντληση χρηματοδότησης από την ΕΤΕπ, κάτι που ακολούθησαν δεκάδες άλλες Δημοτικές Αρχές

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video