ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2010

Ο Τατούλης θα κάνει τον Ισθμό "πύλη της Πελοποννήσου" (!!), ο νέος ΠΕΣΔΑ, λουκέτο σε όλες τις εφορίες της Κορινθίας (πλην Κορίνθου), δεν "μασάει" από ΔΝΤ ο Πάνος Μπεγλίτης. Νίκες για ΠΑΣ Κόρινθος και Παμβοχαικό

Ο Πέτρος Τατούλης αναφέρθηκε στην περιοχή του Ισθμού τονίζοντας πως αποτελεί προτεραιότητα για την αρχή του η ανάδειξη του Ισθμού ως η κύρια πύλη εισόδου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου . Όσο το είδατε εσείς, άλλο τόσο και εμείς.

---------

Εν ισχύ είναι πλέον ο νέος Περιφερειακός Σχεδιασμός Διαχείρισης Απορριμμάτων (ΠΕΣΔΑ) στην περιφέρεια Πελοποννήσου, ο οποίος εγκρίθηκε στις 30 Νοεμβρίου 2010 και θα ισχύει για την επόμενη πενταετία.

Αυτό ήταν και το μοναδικό θέμα στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Γενικός Γραμματέας της περιφέρειας Πελοποννήσου Φώτης Χατζημιχάλης, ο οποίος αφού σημείωσε ότι στην Περιφέρειά μας παράγουμε ετησίως περίπου 300.000 τόνους αστικών απορριμμάτων (με τη Μεσσηνία να κατέχει την πρωτιά με 80.500 τόνους) προσέθεσε:

«λόγω της ανυπαρξίας έργων υποδομής για τη σωστή διαχείρισή τους, τα απορρίμματα αυτά είτε οδηγούνται σε χώρους ανεξέλεγκτης διάθεσης απορριμμάτων (ΧΑΔΑ) είτε διασπείρονται στο περιβάλλον μέσα σε δασικές εκτάσεις, σε ρέματα, μετατρέποντας έτσι σταδιακά την Πελοπόννησο σε μια απέραντη χωματερή».

--------

Στο κόκκινο παραμένει η αντιπαράθεση μεταξύ γιατρών και εργαζομένων στο νοσοκομείο Κορίνθου με την διοικητή του νοσηλευτικού ιδρύματος Αμαλία Σκέπερς. Με δυο επιστολές, που έστειλαν προς την ίδια αλλά και τα Μέσα Ενημέρωσης, το Ενιαίο Σωματείο Εργαζομένων και ο Διευθυντής της Παθολογικής Κλινικής Χρήστος Παρθενίου επιβεβαιώνουν την δυσάρεστη πραγματικότητα για την λειτουργία του νοσοκομείου, την οποία περιέγραψε και η έκθεση της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης.

---------

Λουκέτο σχεδιάζει να βάλει το Υπουργείο Οικονομικών σε όλες τις ΔΟΥ της Κορινθίας εκτός από την ΔΟΥ Κορίνθου. Στις προθέσεις είναι να κλείσουν οι εφορίες Δερβενίου, Ξυλοκάστρου, Κιάτου και Νεμέας, ωστόσο ακούγεται δύσκολο να εφαρμοστεί κάτι τέτοιο στην πράξη καθώς θα είναι εξαιρετικά βάρβαρο οι πολίτες και οι συναλλασσόμενοι με την εφορία να έρχονται από την μία άκρη της Κορινθίας στην άλλη για να εξυπηρετηθούν.

Πιο λογικό ακούγεται να παραμείνει ενεργή η Εφορία του Κιάτου ή η εφορία του Ξυλοκάστρου.

---------

«Εγώ δε βλέπω τη σχέση με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, ως μια σχέση αρρώστου με γιατρό, παρά τα προβλήματά μας. Και πραγματικά η έκφραση αυτή, «είμαι ο γιατρός σας», δεν μου αρέσει και αντιλαμβάνομαι ότι και στους πολίτες της χώρας μας δεν αρέσει», είπε ο Πάνος Μπεγλίτης για την επίσκεψη του Ντομινίκ Στρος Καν

----------

Ακόμα δύο πολύτιμους βαθμούς “πέταξε” η Κόρινθος, που παραχώρησε ισοπαλία (1-1) στον ΠΑΟ Ρουφ στο γήπεδο του Συνοικισμού, για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής (Football League 2). Έπεσε έτσι στην 5η θέση της βαθμολογίας, μαζί με τον Ηρακλή Ψαχνών και πίσω από τη Ρόδο, την Παναχαϊκή και τον Παναιγιάλειο.

----------

Την κούρσα του πρωταθλήματος της Α2 Βόλεϊ Ανδρών οδηγεί, μαζί τον Φοίνικα Σύρου, ο Παμβοχαϊκός, έχοντας το απόλυτο στις νίκες, πέντε σε πέντε αγωνιστικές. Την περασμένη βδομάδα, η ομάδα του Βραχατίου νίκησε στο γήπεδό της την Παναχαϊκή με 3-1 σετ (25-23, 28-30, 25-22, 25-18).


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video