ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο Αλέκος Αλεξανδρής τιμήθηκε από τη Θύρα 7 Ξυλοκάστρου

Ο παλιός στράικερ του Ολυμπιακού έλαβε βραβείο, υπέγραψε συλλεκτικά αντικείμενα και δείπνησε με τους οργανωμένους, σε μια βραδιά αναμνήσεων στο Ξυλόκαστρο.

Μια ιδιαίτερη βραδιά ήταν η χθεσινή (21/12) στο Ξυλόκαστρο για τον Αλέκο Αλεξανδρή, ο οποίος κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια το 2003.

Η Θύρα 7 Ξυλοκάστρου, θέλοντας να τιμήσει την προσφορά του σπουδαίου στράικερ του παρελθόντος στον Ολυμπιακό, βράβευσε τον Αλεξανδρή σε ένα ιδιαίτερο χώρο της περιοχής, όπου παραβρέθηκαν αρκετά μέλη του συνδέσμου.

Ο πρώην άσος του Θρύλου υπέγραψε πολλά αναμνηστικά και συλλεκτικά αντικείμενα τα οποία είχαν φέρει τα μέλη της Θύρας 7, έβγαλε φωτογραφίες και στη συνέχεια δείπνησε μαζί τους.

Η κουβέντα στο δείπνο δεν θα μπορούσε να μην περιστρέφεται γύρω από τον Ολυμπιακό και την καριέρα του μεγάλου παίκτη.

Ήταν μια βραδιά αναμνήσεων, ιδιαίτερα συναισθηματική για τους οπαδούς του Ολυμπιακού, αλλά και για τον Αλέκο Αλεξανδρή, όπου άπαντες μοιράστηκαν ιστορικές αναμνήσεις άλλες ευχάριστες, άλλες αστείες και κάποιες δυσάρεστες οι οποίες όμως ήταν και οι λιγότερες.

Ακόμα η βραδιά έκρυβε και μια βράβευση για τον Τίμο Κασσώρη ο οποίος είναι ταμίας και ψυχή του συνδέσμου και όχι μόνο: Ο συγκεκριμένος άνθρωπος προσφέρει κοινωνικά στην τοπική κοινωνία του Ξυλοκάστρου.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video