ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Επανειληµµένες επιθέσεις βίας συνοδών ασθενών σε βάρος του προσωπικού στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου

Το Γραφείο κυρίαρχα Εξυπηρέτησης του Πολίτη αλλά και το Γραφείο Διοίκησης είναι πάντα στη διάθεση ασθενών και πολιτών και χωρίς κανένα στοιχείο μεροληψίας ή έλλειψης αντικειμενικότητας, μπορούν να δίνουν τις επιβαλλόμενες λύσεις.

Με θλίψη και προβληματισμό η Διοίκηση του Νοσοκομείου και οι εργαζόμενοι υποχρεώνονται να αντιμετωπίσουν την τελευταία περίοδο επανειλημμένα φαινόμενα έκφρασης βίας -λεκτικής και σωματικής- κυρίως συνοδών ασθενών σε βάρος του προσωπικού.

Έχει τονιστεί προς όλες τις κατευθύνσεις πως το Νοσοκομείο Κορίνθου -δομή του Εθνικού Συστήματος Υγείας- λειτουργεί για να εξυπηρετεί τις υγειονομικές ανάγκες του πληθυσμού και η καθημερινή προσπάθεια του συνόλου των εργαζομένων στοχεύει στην ποιοτική παροχή υπηρεσιών.

Αντιλαμβανόμαστε όλοι την ευαίσθητη και ιδιαίτερα φορτισμένη ψυχολογική κατάσταση ασθενών και συνοδών, τους οποίους και σεβόμαστε απόλυτα, πλην όμως κάτι τέτοιο δεν νομιμοποιεί και δεν δικαιολογεί κανέναν, να φτάνει σε ακραία σημεία, έκφρασης δυσαρέσκειας, στις περισσότερες των περιπτώσεων αδικαιολόγητης και υπερβολικής, η οποία σηματοδοτεί συμπεριφορά και κουλτούρα κοινωνικά ξεπερασμένη και απαράδεκτη.

Το Νοσοκομείο λειτουργεί με αρχές και συγκεκριμένους κανόνες και όποιος πιστεύει ότι παραβιάζονται ή ότι τα δικαιώματα του προσβάλλονται, έχει τη δυνατότητα να απευθύνεται ιεραρχικά και να επιζητά λύσεις, μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας, της ευπρέπειας και της χρηστής διοίκησης.

Άλλωστε υπάρχουν Υπηρεσίες, που έχουν αυτό ακριβώς σαν λόγο και σκοπό λειτουργίας τους. Το Γραφείο κυρίαρχα Εξυπηρέτησης του Πολίτη αλλά και το Γραφείο Διοίκησης είναι πάντα στη διάθεση ασθενών και πολιτών και χωρίς κανένα στοιχείο μεροληψίας ή έλλειψης αντικειμενικότητας, μπορούν να δίνουν τις επιβαλλόμενες λύσεις.

Σε αυτήν την κατεύθυνση συμπορευόμενοι, διοίκηση, και συνδικαλιστικά όργανα του Νοσοκομείου ζητάμε από το κοινωνικό σύνολο την απόδοση του απαιτούμενου σεβασμού στο προσωπικό του νοσοκομείου, ώστε να μπορεί απρόσκοπτα να επιτελεί το έργο του και να εξυπηρετεί τις ανάγκες των ασθενούντων συνανθρώπων μας.

Θυμίζουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι η βία ποτέ δεν επέφερε δόκιμα αποτελέσματα και ότι απλά παραπέμπει σε νοοτροπίες και πρακτικές καταδικαστέες ηθικά, κοινωνικά και πολιτικά.

Τέλος, πρέπει να καταστεί γνωστό, ότι παρόλη την καταρχήν αντίθετη θεώρησή μας, είμαστε πλέον υποχρεωμένοι, σε οποιοδήποτε νέο φαινόμενο έκφρασης βίας σε βάρος προσωπικού, να προβούμε σε όλες τις απαιτούμενες και ενδεδειγμένες νομικές ενέργειες, σε βάρος των υπευθύνων.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video