ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Έρχονται νωρίτερα οι συντάξεις.

Νωρίτερα – όπως κάθε χρόνο – θα μπουν στα μηχανάκια των τραπεζών οι συντάξεις Ιανουαρίου. Κάνουν αυτό το «κόλπο» μήπως και χαμογελάσουν οι συνταξιούχοι. Με Κοινή Υπουργική Απόφαση που αναμένεται να εκδοθεί τις επόμενες μέρες (ίσως και ώρες) θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες πληρωμών. Πάντως πληροφορίες αναφέρουν πως οι συντάξεις του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) που προέρχονται από τον ΟΓΑ και τον ΟΑΕΕ θα καταβληθούν την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου, ενώ οι συντάξεις που προέρχονται από τους λοιπούς φορείς και του Δημοσίου, κατά πάσα πιθανότητα, θα καταβληθούν την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου. Η πληρωμή του Κοινωνικού Μερίσματος θα γίνει κι αυτή πριν τα Χριστούγεννα με επικρατέστερη ημερομηνία την 14η Δεκεμβρίου. Τo Κοινωνικό Μέρισμα θα διανεμηθεί και φέτος με βάση το περσινό μοντέλο.
Μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου αναμένεται να δημοσιοποιηθούν και οι κοινές υπουργικές αποφάσεις για την επιστροφή των αναδρομικών στους εν ενεργεία και συνταξιούχους ένστολους, πανεπιστημιακούς, γιατρούς του ΕΣΥ, δικαστικούς λειτουργούς και στα μέλη των κρατικών ορχηστρών και της Λυρικής Σκηνής. Επιπλέον υπολογίζεται ότι έως τα μέσα Δεκεμβρίου οι εν ενεργεία υπάλληλοι των ειδικών μισθολογίων θα έχουν δει στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους τα αναδρομικά ποσά για τις περικοπές που είχαν γίνει στις αποδοχές τους. Ο ΟΑΕΔ όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος παρέχει δώρο Χριστουγέννων στους άνεργους που λαμβάνουν επίδομα ανεργίας, ίσο με το ποσό της τακτικής επιδότησης εάν έχουν πάρει επίδομα από 1 Μαΐου έως 31 Δεκεμβρίου και αναλογία σε όσους έχουν πάρει επιδότηση για μικρότερη διάρκεια ίση με 3 ημερομίσθια ανά μήνα επιδότησης. Το Δώρο Χριστουγέννων δίνεται στους δικαιούχους από τον ΟΑΕΔ, κάθε χρόνο λίγο πριν ή μέσα στην εβδομάδα των Χριστουγέννων.
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video