ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ξεκίνησε ο αγώνας σε Ζευγολατιό, Βραχάτι και Βέλο - O Παπακυριάκος και οι υπόλοιποι

Ένας Δήμος με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αυτή τη φορά είναι αυτός του Βέλου-Βόχας, όπου οι προετοιμασίες για τις εκλογές ήδη έχουν ξεκινήσει με την εκδήλωση και το γνωστό βίντεο του Θανάση Μανάβη.

Ένας Δήμος με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αυτή τη φορά είναι αυτός του Βέλου-Βόχας, όπου οι προετοιμασίες για τις εκλογές ήδη έχουν ξεκινήσει με την εκδήλωση και το γνωστό βίντεο του Θανάση Μανάβη.

Μετά από πολλές συζητήσεις με πολλούς παράγοντες της Κορινθίας, το συμπέρασμα είναι ότι ο νυν Δήμαρχος Αννίβας Παπακυριάκος είναι ο πλέον σίγουρος για επανεκλογή σε όλη την Κορινθία και υπό προυποθέσεις μπορεί να εκλεγεί με σημαντικό ποσοστό από την πρώτη Κυριακή, όπως και την προηγούμενη φορά.

Εκτός από τη σταθερότητα στην οποία φαίνεται να έχει μπει ο Δήμος τα τελευταία χρόνια, έπειτα από τη διοίκηση Λαμπρόπουλου, η προσθήκη του δικηγόρου Τ. Μαρινάκου και οι αναμενόμενες άλλων δυο γνωστών παραγόντων του Βραχατίου δείχνει ότι η υπεροχή επεκτείνεται.

Από την άλλη πλευρά έχουμε το Θαν. Μανάβη που αυτή τη φορά φαίνεται να έχει πάρει πιο «ζεστά» τη διεκδίκηση τουλάχιστον μιας Δεύτερης Κυριακής.

Έχουμε την εντύπωση βέβαια ότι τα φαντασμαγορικά βίντεο δεν πρόκειται να συνεισφέρουν ιδιαίτερα στον αγώνα του διότι όταν προσπαθείς σε ένα βίντεο με προδιαγραφές για τον Ομπάμα να παρουσιάζεις τον υποψήφιο Βέλου-Βόχας κάπου ο κόσμος θα απορήσει (το λιγότερο) με την έμπνευση.

Ο Θαν. Μανάβης, προς το παρόν, έχει επικεντρωθεί στην κριτική του προς το Δήμαρχο με διάφορους τρόπους, στοχοποιώντας τον ως αντίπαλο, στην προσπάθεια του να τον βάλει στο εκλογικό «ρινγκ» και να «κλέψει» κάποιους πόντους.  

Οι πληροφορίες από την περιοχή λένε επίσης ότι ο Νίκος Τσίτουρας θα δώσει τον δικό του αγώνα, αυτόν του «κονταροχτυπήματος» με το Θ. Μανάβη για τη δεύτερη θέση, ενώ μυστήριο καλύπτει την υποψηφιότητα της Αθ. Κόρκα.

Η ίδια ανακοίνωσε πριν λίγο καιρό την υποψηφιότητά της από τον «άμβωνα» του Facebook, αλλά μετά σιωπή.  Καμία νέα ανακοίνωση, καμία πρωτοβουλία. «Ομιχλώδες τοπίο».

Τέλος για το Λεων. Στεργιόπουλο οι εκτιμήσεις καταλήγουν ότι ίσως να είναι και από τους κερδισμένους των εκλογών.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video