ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Νέο Γκάλοπ. Μπροστά η ΝΔ με 10,5% – «Όχι» στη Συμφωνία 6 στους 10


ΝΔ 33% – ΣΥΡΙΖΑ 22,5% στην πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων

‘Εδαφος χάνει το κυβερνών κόμμα εν αναμονή της ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών όπως καταδεικνύει δημοσκόπηση της PULSE που διενεργήθηκε για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ.

Παράλληλα από τη δημοσκόπηση προκύπτει πως η πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών είναι ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών. Ειδικότερα το 62% των ερωτηθέντων χαρακτηρίζει τη συμφωνία από μάλλον κακή, έως σίγουρα κακή, ενώ μόλις το 27% την χαρακτηρίζει σίγουρα καλή, ή μάλλον καλή.  Ακόμα και στους κόλπους των οπαδών του ΣΥΡΙΖΑ, όπου οι περισσότεροι στηρίζουν την συμφωνία, η «θετική» πλειοψηφία είναι σχεδόν οριακή (53%).
Στην πρόθεση ψήφου, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 33% και ο ΣΥΡΙΖΑ 22,5%.
Αναλυτικά η πρόθεση ψήφου:
  • ΣΥΡΙΖΑ: 22,5%
  • Νέα Δημοκρατία: 33%
  • Χρυσή Αυγή: 8%
  • Κίνημα Αλλαγής: 6,5%
  • ΚΚΕ: 5,5%
  • Το Ποτάμι: 1%
  • Ανεξάρτητοι Έλληνες: 1%
  • Ένωση Κεντρώων: 1%
Παράλληλα το 72% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι το πολιτικό «διαζύγιο» ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είχε προετοιμαστεί με μόλις το 14% να εκφράζει αντίθετη άποψη.
Το 39% των ερωτηθέντων κρίνει ότι η κυβέρνηση δεν θα προχωρήσει άμεσα σε εκλογές, ενώ το 30% κρίνει ότι είναι πολύ σίγουρο. Ανάμεσά τους, ένα 19% θεωρεί ότι είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες διεξαγωγής άμεσων πρόωρων εκλογών.
Στην ερώτηση για το ποιος είναι ο καταλληλότερος για Πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι στην πρώτη θέση με 35% ενώ δεύτερος είναι ο… κανένας με 32% ενώ ο Αλέξης Τσίπρας συγκεντρώνει ποσοστό 24%.
Από μέτρια έως πολύ δύσκολη χαρακτηρίζουν την προσωπική τους οικονομική κατάσταση οι ερωτηθέντες, σε ποσοστό 80%. Στον αντίποδα, μόλις το 11% χαρακτηρίζει την οικονομική του κατάσταση από πολύ άνετη έως άνετη.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video