ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Τρόφιμα σε 700(!!) οικογένειες μοίρασε ο Δήμος Βέλου - Βόχας

Το πρόγραμμα διανομής τροφίμων αποτελεί μια μεγάλη ανάσα για τους δικαιούχους που τους διανεμήθηκαν τα τρόφιμα, τις περίπου 700 οικογένειεςτου δήμου μας, οι οποίες το έχουν ανάγκη για την αξιοπρεπή διαβίωσή τους.

Ο Δήμος Βέλου-Βόχας πραγματοποίησε διανομή Τ.Ε.Β.Α. στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Βέλου, σε είδη παντοπωλείου και φέτας.

Η διανομή έγινε τις ημέρες Δευτέρα 21,Τρίτη 22 και Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019, τις ώρες 09:30 π.μ. ως 14:00 μ.μ. Η αρμόδια αντιδήμαρχος Μαρία Καλλίρη δεν έλειψε ούτε στιγμή από το Κοινωνικό Παντοπωλείο βοηθώντας ακούραστα στη διανομή των αγαθών στους δικαιούχους.

Συνολικά διανεμήθηκαν αγαθά σε περίπου 700 οικογένειες καλύπτοντας τις ανάγκες τους για παραπάνω από δύο μήνες. Το πρόγραμμα διανομής ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και όπως τόνισε σε δηλώσεις της η αρμόδια αντιδήμαρχος, Μαρία Καλλίρη:

«Το πρόγραμμα ΤΕΒΑ το λειτουργούμε με μεγάλη προσπάθεια και πολύ κόπο με τους δύο μόνο υπαλλήλους του Αυτοτελούς Γραφείου Κοινωνικής Πολιτικής, οι οποίοι δουλεύουν ακούραστα πολλές ώρες για την υλοποίησή του.

Το πρόγραμμα διανομής τροφίμων αποτελεί μια μεγάλη ανάσα για τους δικαιούχους που τους διανεμήθηκαν τα τρόφιμα, τις περίπου 700 οικογένειεςτου δήμου μας, οι οποίες το έχουν ανάγκη για την αξιοπρεπή διαβίωσή τους.

Πρέπει να τονίσω εδώ, ότι αποτελεί έναν κακώς διαδιδόμενο μύθο η άποψη ότι όλες οι οικογένειες που καλύπτει το πρόγραμμα αυτό είναι Ρομά.

Ο μύθος αυτός βασίζεται οπωσδήποτε στο γεγονός ότι οφείλουμε να προστατέψουμε τα προσωπικά δεδομένα των δικαιούχων, μπορώ να σας διαβεβαιώσω όμως σε όλους τους τόνους, ότι από τη διανομή ΤΕΒΑ υποστηρίζονται οικογένειες της διπλανής πόρτας, οι οποίες με αξιοπρέπεια και περηφάνια διαβιούν σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά, κατέληξε η κ. Καλλίρη, τους δύο υπαλλήλους που δουλεύουν αγόγγυστα και στηρίζουν την υλοποίηση του προγράμματος. Χωρίς αυτούς δε θα γινόταν τίποτα. Επίσης οφείλω ευχαριστίες στα Τμήματα Καθαριότητας και Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου μας για την πολύτιμη βοήθειά τους στη μεταφορά των τροφίμων», υπογράμμισε κλείνοντας.

Θυμίζουμε ότι αυτή ήταν η 7η φορά που οργανώθηκε και περαιώθηκε με επιτυχία διανομή ΤΕΒΑ στο Κοινωνικό Παντοπωλείο από την αρμόδια υπηρεσία του δήμου Βέλου-Βόχας υπό την επίβλεψη της αντιδημάρχου Μαρίας Καλλίρη.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video