ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Με λαμπρότητα εορτάστηκαν τα Θεοφάνεια στο Δήμο Βέλου-Βόχας

Με σύμμαχο τον καλό καιρό, γιορτάστηκαν σήμερα τα Θεοφάνεια με λαμπρότητα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του δήμου Βέλου-Βόχας.

Με σύμμαχο τον καλό καιρό, γιορτάστηκαν σήμερα τα Θεοφάνεια με λαμπρότητα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του δήμου Βέλου-Βόχας.

Οι παραλιακές Κοινότητες είχαν οπωσδήποτε την τιμητική τους, αφού στα γαλήνια νερά του Κορινθιακού καταδύθηκε ο σταυρός, πρώτα στο Κοκκώνι και μετά στο Βραχάτι.

Στο Κοκκώνι η ακολουθία της κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού τελέστηκε στην παραλία, από τον Εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου, ενώ λίγοι τολμηροί κολυμβητές έπεσαν στα παγωμένα νερά για να ανασύρουν τον Τίμιο Σταυρό. 

Μετά την τελετή ακολούθησε καλλιτεχνικό εορταστικό πρόγραμμα στην πλατεία Κοκκωνίου με την Αγιοβασιλίνα (animateur) κεράσματα και παιχνιδιάρικες εκπλήξεις για τους μικρούς φίλους του Συλλόγου «Νέα Γενιά Κοκκωνίου» όπως face painting, ομαδικά παιχνίδια-μπαλονοκατασκευές και άλλα πολλά.

Στο Βραχάτι τελέστηκε το πρωί πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής, και κατόπιν πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο λιμάνι για να δει από κοντά την τελετή καθαγιασμού των υδάτων και τους κολυμβητές που έπεσαν στη θάλασσα για να πάρουν τον Τίμιο Σταυρό και να ευλογηθούν από τη Χάρη Του.

Την τελετή καθαγιασμού τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Βέλου-Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος, οι επικεφαλής της αντιπολίτευσης Θανάσης Μανάβης και Νίκος Βουδούρης (Τσίτουρας), οι αντιδήμαρχοι Μαρία Καλλίρη και Δημήτρης Μπεκιάρης, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Ανέλιξη Ανδρέας Σιάχος, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Κώστας Παλυβός αλλά και οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Πρεδάρης, Νίκος Ρόζος, Kώστας Τριανταφύλλου και Θοδωρής Ράπτης.

Μετά το πέρας της τελετής ο δήμαρχος Βέλου-Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος ευχήθηκε «ό,τι καλύτερο, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, σε όλο τον κόσμο και η νέα χρονιά να φέρει πρόοδο και ευημερία στον τόπο μας».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video