ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Εθελοντική αιμοδοσία στο Ζευγολατιό

Συγκεντρώθηκαν 45 πολύτιμες φιάλες αίματος και αξίζουν συγχαρητήρια και πολλά-πολλά ευχαριστώ σε όλους τους αιμοδότες που με χαμόγελο και καλή καρδιά πρόσφεραν ζωή και υγεία στους συνανθρώπους μας.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εθελοντική αιμοδοσία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Ζευγολατιού, σήμερα το απόγευμα 23-1-2019.

Η προσέλευση ήταν εξαιρετικά ικανοποιητική αφού πολλοί νέοι άνθρωποι προσήλθαν στον Ιερό Ναό και προσέφεραν το αίμα τους, το πολύτιμο αυτό θεραπευτικό μέσο, το οποίο δεν παράγεται, δεν αγοράζεται και δεν πωλείται, παρά μόνο προσφέρεται με ανθρωπιά και αγάπη από άνθρωπο σε άνθρωπο. 

Συγκεντρώθηκαν 45 πολύτιμες φιάλες αίματος και αξίζουν συγχαρητήρια και πολλά-πολλά ευχαριστώ σε όλους τους αιμοδότες που με χαμόγελο και καλή καρδιά πρόσφεραν ζωή και υγεία στους συνανθρώπους μας.

Την αιμοδοσία πραγματοποίησε ειδικευμένο κλιμάκιο του τμήματος αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κορίνθου και την υποστήριξαν με θέρμη οι σύλλογοι: Πνευματική Στέγη Ζευγολατιού, Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Βόχας και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου και 1ου & 2ου Νηπιαγωγείου Ζευγολατιού.

Πολλά πολλά συγχαρητήρια σε όλους, κυρίως όμως στους αιμοδότες!!!

ΓΝΩΜΗ Πολιτών


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video