ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Μέτρα ανακούφισης των πληγέντων ζητά ο Δήμος Μεσσήνης

Την αναστολή είσπραξης ληξιπρόθεσμων οφειλών όλων των δημοτών ζητά ο Δήμος Μεσσήνης καθώς και πραγματοποιηθεί επανασύνδεση των παροχών της ΔΕΗ στους πληγέντες και να διευκολύνει την αποπληρωμή των χρεών τους. Παράλληλα η Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Μεσσήνης σχεδιάζει για τους πληγέντες ειδική ρύθμιση των οφειλών προς τον Δήμο, επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Μεσσήνης. Ακολουθεί η πλήρης ανακοίνωση:
Στα πλαίσια των παρεμβάσεων του Δημάρχου Μεσσήνης Γιώργου Τσώνη για την ανακούφιση όλων των δημοτών που αντιμετωπίζουν τις οικονομικές συνέπειες των ακραίων καιρικών φαινομένων που έπληξαν την περιοχή τις τελευταίες ημέρες, ζητήθηκαν από το Υπουργείο Οικονομικών και από τη ΔΕΗ ευνοϊκές ρυθμίσεις και μέτρα. Ειδικότερα, ο Δήμος Μεσσήνης αιτήθηκε από το υπουργείο να προχωρήσει στην έκδοση απόφασης αναστολής της είσπραξης ληξιπρόθεσμων οφειλών όλων των δημοτών και από την ΔΕΗ να προχωρήσει στην επανασύνδεση των παροχών στους πληγέντες και να διευκολύνει την αποπληρωμή των χρεών τους. Παράλληλα η Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Μεσσήνης σχεδιάζει για τους πληγέντες ειδική ρύθμιση των οφειλών προς τον Δήμο.
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video