ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Επιμελητήριο συνάντηση των Εμπορικών και Επαγγελματικών Συλλόγων της Μεσσηνίας

Πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά χθες το απόγευμα στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας, με πρωτοβουλία του εμπορικού τμήματος, Συνεδρίαση με τη συμμετοχή της πλειοψηφίας των Εμπορικών και Επαγγελματικών Συλλόγων του Νομού Μεσσηνίας, παρουσία του Προέδρου Βαγγέλη Ξυγκώρου και Μελών της Διοίκησης. Στη συνάντηση συμμετείχαν οι Σύλλογοι: Εμπορικός & Βιοτεχνικός Σύλλογος Γαργαλιάνων, Εμπορικός Σύλλογος Καλαμάτας «Ο ΕΡΜΗΣ», Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας «Η ΠΡΟΟΔΟΣ», Εμπορικός Σύλλογος Μεσσήνης, Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών, Επαγγελματικός Σύλλογος Κορώνης, Επαγγελματικός Σύλλογος Μεθώνης. Σε ανακοίνωσή του το Επιμελητήριο επισημαίνει:
Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί συνέχεια των κατά τόπους συναντήσεων που πραγματοποιήθηκαν στις έδρες των Συλλόγων, τη χρονιά που πέρασε, με σκοπό την προώθηση μιας κοινής ατζέντας θεμάτων που αφορούν τον εμπορικό και επαγγελματικό κόσμο της Μεσσηνίας και ενός κοινού μετώπου για την εξεύρεση λύσεων και την προώθησή τους στους αρμόδιους Φορείς. Η θεματολογία επικεντρώθηκε κυρίως στις υποδομές, ως μοχλός ανάπτυξης και προσέλκυσης νέων υπηρεσιών και δραστηριοτήτων, στα εμπορικά κέντρα των πόλεων της Μεσσηνίας και τις προτάσεις αναβάθμισης, στο παραεμπόριο με αναφορά στα κατά τόπους προβλήματα, στα δημοτικά τέλη και στο βαθμό ανταποδοτικότητας στον εμπορικό κόσμο, στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο και τις ευκαιρίες επιχειρηματικής ανάπτυξης, καθώς και στην κοινωνική εταιρική ευθύνη με τη συμμετοχή των επιχειρήσεων-συλλόγων σε εθελοντικές δράσεις/πολιτιστικά δρώμενα και πως ενισχύεται μέσα από αυτές η κατά τόπους επιχειρηματική δραστηριότητα.
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video