ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η κα Ελισάβετ άναψε φωτιές στον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κορινθίας

Η Δημοκρατία σίγουρα τους χωρά όλους και όπως λένε οι κ.κ. Πιτσάκης και Σπηλιωτακάρας όλα είναι νόμιμα. Τις αποφάσεις των δικαστηρίων τις βλέπουν. Τον κίνδυνο να μετατραπεί το Επιμελητήριο σε αρένα τον βλέπουν;

Σωρεία αντιδράσεων έχει προκαλέσει η απόφαση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Παν. Πιτσάκη να διαθέσει το χώρο του Επιμελητηρίου για να κόψει η Χρυσή Αυγή την πίτα της.

Μετά την ανακοίνωση - καταπέλτη του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας κατά του Προέδρου και όσων συμφωνούν με την εκδήλωση στο συγκεκριμένο χώρο, σειρά επιχειρηματικών παραγόντων πήρε θέση διαφωνώντας με τη συγκεκριμένη απόφαση.

Οι επικεφαλής 3 παρατάξεων στο Επιμελητήριο (Μουρίκης, Λουζιώτης, Ραψωματιώτης) δήλωσαν ενάντιοι ενώ μόνο δυο βρέθηκαν να την στηρίζουν (ο Πρόεδρος Πιτσάκης και ο Αντιπρόεδρος Σπηλιωτακάρας).

  • Σύμφωνα με δηλώσεις του Σ. Μουρίκη το αίτημα από το κόμμα της Χρυσής Αυγής πρωτοκολλήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου.
  • Η επόμενη συνεδρίαση έλαβε χώρα στις 19 Δεκεμβρίου χωρίς να γίνει αναφορά στο θέμα. 
  • Στη συνέχεια εστάλη email, στις 28 Δεκεμβρίου, ζητώντας τη θετική ή αρνητική απάντηση από τα μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου.

Αυτά είναι τα γεγονότα.


ΟΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΠΙΤΣΑΚΗ

Γιατί λοιπόν το αίτημα της Χ.Α. δεν συζητήθηκε στην επόμενη συνεδρίαση η οποία ήταν 8 ημέρες αργότερα παρά μόνο ζητήθηκε η γνώμη των μελών του Επιμελητηρίου εσπευσμένα 9 ημέρες αργότερα, μέσα στις γιορτές και 16 μόλις ημέρες πριν την εκδήλωση; Και μάλιστα με email; 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Παν. Πιτσάκης σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις απάντησε ότι έλαβε το αίτημα της Χ.Α. όταν έστειλε το email (δηλ. 17 ημέρες αργότερα!!!) "διότι η κα Ελισσάβετ ήταν σε αναρρωτική".

Και προφανώς όποτε λείπει η κα Ελισσάβετ, το Επιμελητήριο κάνει παύση της επικοινωνίας του με φορείς και άλλους μέχρι να επιστρέψει.

Αυτή η ιστορία - εκδοχή του κ. Πιτσάκη, βέβαια, μας θυμίζει μία άλλη ιστορία.

Τον περασμένο Οκτώβριο επρόκειτο να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση βράβευσης επιχειρηματιών του Επιμελητηρίου.

Εκείνη την ημέρα λοιπόν η γραμματέας του κ. Πιτσάκη έπαιρνε τηλέφωνα στην Αντιπολίτευση του Επιμελητηρίου να τους πει ότι η εκδήλωση αναβάλλεται ενώ φυσικά πραγματοποιήθηκε κανονικά.

Η επίσημη εξήγηση που έδωσε τότε ο κ. Πιτσάκης ήταν ότι η γραμματέας του κάτι δεν κατάλαβε καλά

Δηλ. τότε η γραμματέας δεν κατάλαβε καλά, τώρα αρρώστησε η κα Ελισσάβετ και το Επιμελητήριο για 17 ημέρες λάμβανε emails από διάφορους φορείς αλλά δεν τα διάβαζε κανείς. Ωραία πράγματα!!

Ο κ. Πιτσάκης μπορεί να λέει και την αλήθεια, αλλά .. αλήθεια, πόσο μπορεί να πείσει;

O Πρόεδρος του Επιμελητηρίου αφού έλαβε το email στις 28 Δεκεμβρίου και με δεδομένο ότι θα επρόκειτο για μια εκδήλωση που θα ξεσήκωνε αντιδράσεις, θα μπορούσε να συγκαλέσει έκτακτο Δ.Σ., έστω τις πρώτες ημέρες του 2019.

Γιατί δεν το έκανε; 


Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΠΗΛΙΩΤΑΚΑΡΑΣ

"Συνοδοιπόρος" στις αποφάσεις του κ. Πιτσάκη και υπέρμαχος της εκδήλωσης της Χ.Α. εμφανίστηκε με δηλώσεις του και ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Σωτ. Σπηλιωτακάρας ο οποίος δεν βλέπει τίποτα το μεμπτό αφού στη δημοκρατία όλοι χωρούν.

Ο κ. Σπηλιωτακάρας ξέχασε ότι ήταν υποψήφιος στο Επιμελητήριο με την όποια υποστήριξη και του ΣΥΡΙΖΑ.

Βέβαια κάποιος για να πετύχει τους προσωπικούς στόχους του μπορεί να ελίσσεται  αενάως αλλά ο κόσμος μένει με την ιδέα ενός πολιτικού καιροσκοπισμού. 

Μαζί με αυτούς να μην ξεχάσουμε και τον έτερο αντιπρόεδρο κ. Κουκουλάκη, που πιθανώς και αυτός να είναι υπέρμαχος της εκδήλωσης, ξεχνώντας ότι προ καιρού ήταν υποψήφιος Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κορινθίας


Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ

Προφανώς δεν πέρασε από τους εγκεφάλους των κ.κ. Πιτσάκη, Σπηλιωτακάρα, Κουκουλάκη και λοιπών δυνάμεων στη Διοίκηση του Επιμελητηρίου ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις.

Πόσο θετική για το Επιμελητήριο και τον επιχειρηματικό κόσμο της Κορινθίας θα είναι να μεταδοθεί πανελλαδικά η εικόνα να κόβει πίτα η Χ.Α. μέσα στο Επιμελητήριο και έξω από αυτό να πραγματοποιούνται διαμαρτυρίες και ενδεχομένως επεισόδια;

Πόσο θα ανυψωθεί το κύρος του κ. Πιτσάκη πανελλαδικά ως προέδρου ενός Επιμελητηρίου που ενδεχομένως να γίνεται ο κακός χαμός στο χώρο αυτό;

Η Δημοκρατία σίγουρα τους χωρά όλους και όπως λένε οι κ.κ. Πιτσάκης και Σπηλιωτακάρας όλα είναι νόμιμα εφόσον δεν υπάρχει κάποια απόφαση της Δικαιοσύνης που να λέει το αντίθετο.

Τις αποφάσεις τις βλέπουν. Τον κίνδυνο να μετατραπεί το Επιμελητήριο σε αρένα τον βλέπουν;

Η πολιτικοποίηση ενός θεσμού του οποίου το αντικείμενο του δεν είναι η πολιτική αλλά η επιχειρηματικότητα, κατά τη γνώμη μας θα έπρεπε να μείνει εκτός της όποιας κατάστασης που θα μπορούσε να βάλει σε κίνδυνο τη φήμη του.

Τέλος, εάν οι κ.κ. Πιτσάκης και Σπηλιωτακάρας είναι υπέρμαχοι του συγκεκριμένου χώρου ή και ψηφοφόροι του θα μπορούσαν απλά να πάνε ως ιδιώτες στην επόμενη συγκέντρωση τους.

Γιατί θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν το Επιμελητήριο;

Κ.Ρ.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video