ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ηλίας Ανδρικόπουλος .. «Στρίψατε επ’ αριστεραααά»

«Ο κόσμος το ‘χει τούμπανο» στην περιοχή, ότι ο Δήμαρχος έχει στα «σκαριά» έτοιμη «αριστερόστροφη» συμφωνία για ένα γενικευμένο deal ώστε να αντισταθμίσει τις απώλειες από το «δεξιό» χώρο.

«Ετοιμοπόλεμος» δηλώνει ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, Ηλ. Ανδρικόπουλος, σε ανάρτηση που εμφάνισε στο FB στην οποία δηλώνει την πρόθεσή του να είναι και πάλι υποψήφιος στις εκλογές του Μαΐου.

Στην ανάρτηση υπάρχει και ένα βίντεο από τη συνάντηση των στελεχών του συνδυασμού και όπως μας πληροφορεί το κείμενο, αυτή έγινε «σε ένα ιδιαιτέρως θερμό και ενθουσιώδες κλίμα».

Παρατηρώντας βέβαια το βίντεο (δείτε στο τέλος της ανάρτησης), είδαμε πολλά σκυμμένα κεφάλια και προβληματισμό για τη νέα κατεύθυνση την οποία φημολογείται ότι θέλει να δώσει ο Δήμαρχος για να καλύψει τις «διαρροές».

Πιο συγκεκριμένα, «ο κόσμος το ‘χει τούμπανο» στην περιοχή, ότι ο Δήμαρχος έχει στα «σκαριά» έτοιμη «αριστερόστροφη» συμφωνία για ένα γενικευμένο deal ώστε να αντισταθμίσει τις απώλειες από το «δεξιό» χώρο.

Ο ίδιος «κλείνει το μάτι» προς τα αριστερά του μιλώντας για «αξιοποίηση κάθε ενεργού πολίτη και κάθε αξιόλογη πρόταση».

Φυσικά αυτό θα έπρεπε να είναι και το αυτονόητο, οπότε κάποιος θα έπρεπε να αναρωτηθεί εάν έπρεπε να πάρει την εκλογική «κατηφόρα» για να δει «το φως το αληθινό».

Το κείμενο πάντως το λέει ξεκάθαρα.  «Η συμμαχία αυτή θα διεκδικήσει την ψήφο των δημοτών στις επικείμενες δημοτικές εκλογές».

Στο ερώτημα «Ποια είναι αυτή συμμαχία» την απάντηση θα μπορούσαν να δώσουν οι κεραμιδόγατοι της περιοχής.

Ένα τελευταίο ερώτημα που προκύπτει είναι εάν όλοι οι Νεοδημοκράτες παράγοντες που επέβαλλαν, στήριξαν και εξέλεξαν το νυν Δήμαρχο, ως «σκληρά κομματικό» υποψήφιο στις εκλογές του 2014, προτίθενται να αλλάξουν κομματική ταυτότητα ή τους παρέσυρε και αυτούς η ταμπέλα του «ανοιχτού, ανεξάρτητου (!!), ενωτικού και δημιουργικού συμμάχου» την οποία αποφάσισε να περιφέρει ο Δήμαρχος ως «σανίδα σωτηρίας».

Σε συζητήσεις πάντως με κομματικούς παράγοντες, αυτή η «στροφή» του Δημάρχου δεν έχει περάσει απαρατήρητη και σχολιάζεται αρνητικά μεν, ιδιωτικά προς ώρας δε.

Αυτά ίσως βλέπει και ο Δήμαρχος και κάλεσε την πρώην πολιτευτή με τη Ν.Δ., Γιώτα Μπάγκα, να φωτογραφηθούν μαζί στο Δημαρχείο του Ξυλοκάστρου.

Βέβαια, τα προβλήματα δεν σταματούν εδώ.

Δεν είναι μόνο η πολιτική «σαλάτα του σεφ Ηλία» που δημιουργεί προβληματισμό. Η αίσθηση που κυριαρχεί στο Δήμο εξακολουθεί να είναι αυτή της στασιμότητας και της αδράνειας στο συνολικό έργο της Δημοτικής Αρχής.

Στην Ευρωστίνη για παράδειγμα εξακολουθούν να είναι «στα κάγκελα» με την εγκατάλειψη που παρατηρήθηκε αυτή την 5ετία στην περιοχή.

Κατά τα’ άλλα, η συνάντηση αυτή μάλλον περιλαμβάνεται στις αγωνιώδεις προσπάθειες που κάνει ο Δήμαρχος εσχάτως για να αμβλύνει τις αμφιβολίες για τη δυναμική της υποψηφιότητάς του και να τονώσει το ηθικό όσων πιστών του έχουν απομείνει.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video