ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Υπέροχος γάμος στην Κορινθία στις καλύτερες γαμήλιες φωτογραφίες της χρονιάς

Η φωτογραφία είναι από το γάμο του Χάρη και της Νάγιας σε ράντζο στο Σοφικό Κορινθία.

H Διεθνής Κοινότητα των Επαγγελματιών Φωτογράφων γάμου (ISPWP) διοργανώνει διαγωνισμούς για τα μέλη της το χρόνο και μια γαμήλια φωτογραφία από την ορεινή Κορινθία είναι φέτος στις κορυφαίες.  

Tο εντυπωσιακό καρέ είναι του φωτογράφου Νίκου Αρβανιτίδη ο οποίος έχει έδρα στη Θεσσαλονίκη, είναι ο μοναδικός Έλληνας δημιουργός που φέτος κατάκτησε μια πρώτη θέση στην κατηγορία αυτή.  

Η φωτογραφία είναι από το γάμο του Χάρη και της Νάγιας σε ράντζο στο Σοφικό Κορινθία.  

Η λίστα περιλαμβάνει  κυριολεκτικά για τις Καλύτερες Φωτογραφίες του 2018 καθώς κάθε υποψηφιότητα κρίνεται από μέλη της ISPWP που έχουν κερδίσει στο παρελθόν αντίστοιχα βραβεία.  

Οι κριτές του ISPWP είναι μέλη που πληρούν τα ελάχιστα φωτογραφικά κριτήρια της ISPWP. Το λιγότερο 50 γάμοι έχουν κριθεί και ψηφισθεί μέσα στον οργανισμό από άλλα μέλη της ISPWP.  

Με άλλα λόγια, αυτό είναι το αποτέλεσμα της κριτικής των καλύτερων εικόνων γάμου του κόσμο, από τους πιο κορυφαίους φωτογράφους στον κόσμο.   Αυτές είναι οι 20 ακόμη πρώτες φωτογραφίες που βρέθηκαν στην πρώτη θέση για το 2018.

 

Πηγή: www.lifo.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video