ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ερωτήσεις για ζητήματα καθημερινότητας, κατέθεσε ο Δημοτικός Σύμβουλος Καλαμάτας με το συνδυασμό  «Αλλαγή για το Δήμο Καλαμάτας» Γιάννης Χριστόπουλος, προς τη δημοτική αρχή.
Συγκεκριμένα, ο κ. Χριστόπουλος ζητά να ενημερωθεί από τη δημοτική αρχή, εάν θα προχωρήσει άμεσα στην αποκατάσταση και συντήρηση των κάδων απορριμμάτων. Επίσης, ζητά να ενημερωθεί πότε θα γίνουν παρεμβάσεις για την επισκευή  των δρόμων.
Τέλος,  ζητά να ενημερωθεί πότε θα ξεκινήσουν ουσιαστικές παρεμβάσεις στο Δημοτικό Σχολείο Ασπροχώματος.

Ακολουθούν το πλήρες κείμενο των ερωτήσεων:

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ
  1. Οι κάδοι απορριμμάτων (πέτρινοι, πλαστικοί και μεταλλικοί) παρουσιάζουν άσχημη εικόνα, σπασμένα καπάκια, βρώμικοι, χωρίς μηχανισμούς, με σκουριές, ξεχειλίζουν από σκουπίδια.
Ερωτάται η δημοτική αρχή θα προχωρήσει ΑΜΕΣΑ σε αποκατάσταση και συντήρηση προκειμένου να μην αμαυρώνεται η εικόνα της πόλης;
  1. Οι δρόμοι της πόλης, ιδιαίτερα στις γειτονιές δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση, μοιάζουν βομβαρδισμένοι, γούβες, χωματόδρομοι, χωρίς πεζοδρόμια, σπασμένες πλάκες,ελλειπή σήμανση,κακές διαγραμμίσεις αποτελούν κίνδυνο για οδηγούς και πεζούς , δεν διευκολύνουν την κυκλοφορία των Αμέα
Ερωτάται η δημοτική αρχή θα προχωρήσει ΑΜΕΣΑ στην άρση των παραπάνω κακοτεχνιών;
  1. Στις σχολικές μονάδες της πόλης υπάρχει ανάγκη γρήγορου ιντερνέτ τόσο στη χρήση Η/ Υ όσο και στη λειτουργία των διαδραστικών πινάκων, εργαλείων χρήσιμων στην εκπαιδευτική διαδικασία. Χαρακτηριστικά παραδείγματα το Μουσικό Σχολείο της πόλης και το 10ο Δημοτικό Σχολείο.
Ερωτάται η δημοτική αρχή θα προχωρήσει ΑΜΕΣΑ στη σύνδεση των οπτικών ινών;
  1. Προτίθεται η δημοτική αρχή να κάνει ουσιαστικές παρεμβάσεις στο Δημοτικό Σχολείο Ασπροχώματος, – το έθεσαν και άλλοι συνδυασμοί- προκειμένου να καταστεί το κτίριο κατάλληλο για την εκπαιδευτική διαδικασία των μαθητών, σημειώνουμε πως στη συντριπτική πλειοψηφία τους είναι τσιγγανοπαίδες, και να βοηθήσει το έργο των εκπαιδευτικών;
Ο ερωτών
Γιάννης Χριστόπουλος
Δημοτικός Σύμβουλος Καλαμάτας με το συνδυασμό  «Αλλαγή για το Δήμο Καλαμάτας»

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video