ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Τι κρύβει η «μετωπική κόντρα» Πιτσάκη-Μπουντρούκα;

Ο κ. Πιτσάκης εξήγησε ότι καταλαβαίνει ότι πιθανώς να κατηγορηθεί για παρέμβαση στις Περιφερειακές εκλογές αλλά προφανώς δεν μπορούσε να κρατηθεί. O κ. Μπουντρούκας άφησε υπονοούμενα ότι ίσως κάποιος άλλος να βρίσκεται πίσω από αυτή την επίθεση. Ποιος όμως;

Την περασμένη εβδομάδα ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθία, Παν. Πιτσάκης, εξαπέλυσε μία άγαρμπη μεν, στοχευμένη δε επίθεση κατά του υποψήφιου Περιφερειάρχη (με τη στήριξη του ΚΙΝΑΛ) Γιάννη Μπουντρούκα με τον τίτλο «Ένας εχθρός της Κορινθίας».

Ο κ. Πιτσάκης εξήγησε ότι καταλαβαίνει ότι πιθανώς να κατηγορηθεί για παρέμβαση στις Περιφερειακές εκλογές αλλά προφανώς δεν μπορούσε να κρατηθεί.

Και αυτό διότι θεωρεί τον κ. Μπουντρούκα (ως πρώην Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας) έναν από αυτούς που πολέμησαν την έκθεση που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Κορινθίας τον περασμένο Οκτώβριο.

Στη συνέχεια ο κ. Πιτσάκης «στόλισε» με διάφορα «κοσμητικά» τον υποψήφιο Περιφερειάρχη

  • «αποδεδειγμένος και σταθερός εχθρός της Κορινθίας»,
  • «Η ιστορική παράταξη άξιζε καλύτερου εκπροσώπου στην Πελοπόννησο»,
  • «είναι τελικά αμετανόητος εχθρός της Κορινθίας») για να καταλήξει στο
  • «Εμετρήθης, εζυγίσθης,. και ευρέθης εχθρός της Κορινθίας».

Ο κ. Μπουντρούκας απάντησε σε τηλεφωνική του παρέμβαση σε εκπομπή του «Super TV» ότι

  • ο κ. Πιτσάκης «δείχνει να μην υπηρετεί τον θεσμό με την δέουσα σοβαρότητα»,
  • θεώρησε παράδοξο να ασχοληθεί ο Πρόεδρος μαζί του 4 μήνες μετά την Έκθεση ενώ
  • άφησε υπονοούμενα ότι ίσως κάποιος άλλος να βρίσκεται πίσω από αυτή την επίθεση.

Ποιος, όμως, θα μπορούσε να κρύβεται πίσω από αυτή την επίθεση;

Για να καταλάβουμε τα υπονοούμενα του κ. Μπουντρούκα θα πρέπει να κάνουμε την ερώτηση «ποιος ζημιώνεται από την εκλογική παρουσία του;»

Μα, φυσικά, ο νυν Περιφερειάρχης, Πέτρος Τατούλης.

Η παρουσία του ΚΙΝΑΛ και του κ. Μπουντρούκα είναι ένα, όχι πελώριο, αλλά πάντως επώδυνο «αγκάθι» στην υποψηφιότητα του Περιφερειάρχη, το οποίο ενδεχομένως να συντελέσει σε καθοριστικό βαθμό ώστε ο Περιφερειάρχης να μείνει εκτός του δεύτερου γύρου των εκλογών.

Η καταγωγή του κ. Μπουντρούκα (από την Αρκαδία) σίγουρα θα «κόψει πόντους» από τον Πέτρο ενώ ταυτόχρονα και η παρουσία του ΚΙΝΑΛ στις Περιφερειακές εκλογές (ακόμη και εάν σημειώσει μονοψήφιο ποσοστό) θα είναι επίσης ένα μεγαλύτερο πρόβλημα αφού στις δυο προηγούμενες εκλογές ο Περιφερειάρχης είχε το «σοσιαλιστικό» χώρο μαζί του (ή έστω το μεγαλύτερο κομμάτι του).

Δεν θα πρέπει να παραβλέψουμε επίσης την προσχώρηση του στενότερου συνεργάτη του κ. Πιτσάκη στο συνδυασμό Τατούλη (του κ. Γ. Οικονόμου), τις αγκαλιές και τα φιλιά άλλων συνεργατών του Προέδρου με τον Πέτρο, όπως βέβαια και την παρουσία του Πέτρου όποτε κάνει μία μεγάλη εκδήλωση  ο Πάνος.

Βέβαια, όλα αυτά, είναι εικασίες και πιθανώς ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου να είχε σκοπό απλά να επιτεθεί στον υποψήφιο του ΚΙΝΑΛ και να πάρει μια «ρεβάνς» στο «σωστό χρόνο» για όλα όσα αναφέρει.

Να σημειώσουμε πάντως ότι η ανάρτηση του κ. Πιτσάκη φαίνεται ότι ευαισθητοποίησε τα πολιτικά «αντανακλαστικά» πολλών Κορίνθιων παραγόντων που εμπλέκονται σε Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές και οι οποίοι με το like τους επικρότησαν την καταγγελία του (συνολικά 114).

Παράγοντες όπως η Μαρίνα Ταουξίδη, ο Παν. Μεταξάς (υποψήφιος με τον Αλ. Πνευματικό), η θυγατέρα του κ. Οικονόμου (υποψήφιος με τον Π. Τατούλη), οι Δημήτρης Σιάτος και Κώστας Δαρσινός (υποψήφιοι με τον Παν. Νίκα), ο Σπύρος Πανταζής (υποψήφιος με το Βασ. Νανόπουλο).


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video