ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Άρχισαν οι πρώτες ‘αψιμαχίες’ ανάμεσα σε Πελοπίδα και Βασίλη

Φαίνεται λοιπόν ότι αυτές οι δηλώσεις προκάλεσαν μία μίνι αναταραχή στο Facebook όπου υποστηρικτές αλλά και υποψήφιοι σύμβουλοι ενεπλάκησαν σε λεκτικές "διελκυστίνδες" με κάπως πικρόχολα σχόλια

Μία αναφορά του Αντιπροέδρου της Ν.Δ., Άδ. Γεωργιάδη, προς τον υποψήφιο Δήμαρχο Κορινθίων, Πελοπίδα Καλλίρη, στην κοπή πίτας της Τ.Ο. Κιάτου άναψε τις πρώτες "φωτιές" ανάμεσα στους συνδυασμούς του Πελοπίδα Καλλίρη και του Βασίλη Νανόπουλου στην Κόρινθο.

Ο κ. Γεωργιάδης απευθυνόμενος στον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας είπε 

"σου εύχομαι να εκλεγείς δήμαρχος Κορινθίων, θέλω να βγεις δήμαρχος και ξέρω πως θα είσαι ένας καλός δήμαρχος, αλλά και δεν θέλω να βγεις για να σε έχω μαζί μου στο υπουργείο"

Η παραπάνω αναφορά έγινε άμεσα αντιληπτή από το Β. Νανόπουλο ο οποίος σε συνέντευξη Τύπου σημείωσε 

«Θ ασχοληθώ για τελευταία φορά με την υπόθεση «χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας» διότι παραμένω στην επίσημη θέση που έχει εκφράσει ο Πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης, θέση που λέει πως σε δήμο όπου υπάρχουν δυο στελέχη που επιθυμούν να διεκδικήσουν το δήμο το κόμμα δεν θα δώσει στήριξη αλλά αναμένει συνεργασία στο δεύτερο γύρο.

Είναι στενοί προσωπικοί φίλοι ο κύριος Γεωργιάδης με τον κ.Καλλίρη. Οι προσωπικές ευχές θέλω να σας πω δεν αποτελούν χρίσμα! Το ίδιο μπορεί να κάνει και ο κ.Αυγενάκης ή κάποιος άλλος στο μέλλον! 

Ο καθένας μπορεί να ευχηθεί στον φίλο του, επίσημη θέση του κόμματος όμως είναι εκείνη που έχει εκφράσει ο Πρόεδρος και σε αυτήν θα μείνω! Από κει και πέρα, ο κ.Γεωργιάδης είπε πως θέλει τον κ.Καλλίρη μαζί του στο Υπουργείο. Ήταν να σας θυμίσω συνεργάτες στο Υπουργείο Υγείας, μπορεί λοιπόν ο κ.Γεωργιάδης να πάρει ξανά κοντά του τον κ.Καλλίρη όπου κι αν πάει!"

Η αναφορά αυτή προκάλεσε την άμεση αντίδραση του κ. Καλλίρη ο οποίος σε Δελτίο Τύπου σημείωσε

Αποτελεί παραδοξότητα για ένα μέλος της Νέας Δημοκρατίας, να επιχειρεί την υποβάθμιση και απαξίωση της θεσμικής υπόστασης και του θεσμικού κύρους προσώπων και οργάνων της παράταξης, πολύ περισσότερο όταν αποτελούν επιλογή του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Κατά τα λοιπά, πράγματι στη μέχρι σήμερα πορεία μου τιμήθηκα και υπηρέτησα σε θέσεις υψηλής ευθύνης και καθήκοντος. Ας εμπεδωθεί όμως από κάθε «ενδιαφερόμενο», πως η διεκδίκηση του αξιώματος του Δημάρχου Κορινθίων αποτελεί για μένα τη σπουδαιότερη τιμή που έχω ποτέ αποδεχθεί και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για να συνεχίσω να υπηρετώ τους συμπολίτες μου στο Δήμο Κορινθίων.

Σε κάθε περίπτωση, συνιστώ υπομονή και ψυχραιμία και εύχομαι καλό αγώνα.

Φαίνεται λοιπόν ότι αυτές οι δηλώσεις προκάλεσαν μία μίνι αναταραχή στο Facebook όπου υποστηρικτές αλλά και υποψήφιοι σύμβουλοι ενεπλάκησαν σε λεκτικές "διελκυστίνδες" με κάπως πικρόχολα σχόλια μέχρι του σημείου που παρενέβη ο υποψήφιος μετον κ. Καλλίρη, Βασίλης Πανταζής, και τελικά ηρέμησαν τα πράγματα.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video