ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνάντηση του Δημάρχου Πύλου-Νέστορος Δ. Καφαντάρη με τον Σύλλογο Γυναικών Βλαχόπουλου.

Η δημιουργία Λαογραφικού Μουσείου στο Βλαχόπουλο ήταν το αντικείμενο της συνάντησης που είχε ο Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης, με την πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών Βλαχόπουλου Σοφία Τσόπελα, την ταμία Φωφώ Καραμπάτσου και την Γραμματέα Παναγιώτα Αποστολοπούλου καθώς και τον υπάλληλο του Δήμου και κάτοικο του Βλαχόπουλου Αλέξανδρο Ψώνη. Οι εκπρόσωποι του συλλόγου ζήτησαν την στήριξη του δήμου προκειμένου το «Σπίτι του Χωριού» , όπως είπαν να εγκαινιαστεί μέσα στο Μάιο. Ο Δήμαρχος Δημήτρης Καφαντάρης αφού συνεχάρη το σύλλογο για την πρωτοβουλία του, ανταποκρίθηκε αμέσως στα αιτήματα που του τέθηκαν και σημείωσε:
«Η ανάδειξη του πολιτισμού του Δήμου Πύλου – Νέστορος, αποτελεί για μας προτεραιότητα. Κάθε πρωτοβουλία που προβάλλει την πολιτιστική μας κληρονομιά, μας βρίσκει αρωγούς. Ήδη ο δήμος έχει παραχωρήσει στο σύλλογο το δημοτικό κτήριο που βρίσκεται στην πλατεία του χωριού και θα συνεχίσει να στηρίζει την προσπάθεια.» Η πρόεδρος του συλλόγου Σοφία Τσόπελα αφού ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Δημήτρη Καφαντάρη για την άμεση ανταπόκριση του , στα αιτήματα τους σημείωσε: «Νιώθουμε ιδιαίτερα ικανοποιημένες γιατί πάντα, σε όλες μας τις δραστηριότητες, η δημοτική αρχή είναι αρωγός. Η δημιουργία Λαογραφικού Μουσείου στο Βλαχόπουλου αποτελεί ένα σημαντικό αλλά και ταυτόχρονα δύσκολο εγχείρημα του συλλόγου μας, για αυτό η στήριξη του Δημάρχου είναι για μας καθοριστική, για την επίτευξη του. Εμείς από την πλευρά μας υποσχόμαστε ότι θα ανταποκριθούμε στην εμπιστοσύνη που μας έδειξε και θα δημιουργήσουμε ένα χώρο που θα αναδεικνύει τον πολιτισμό , τα ήθη και τα έθιμα του χωριού μας, ενώ παράλληλα θα προβάλλει την περιοχή μας.»
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video