ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Γκάφα ολκής!! Ο LTO δίνει τα εύσημα στο Λουτράκι.. Αριδαίας μπερδεύοντάς το με το Λουτράκι Κορινθίας

Σε γκάφα ολκής φαίνεται ότι έπεσε o LTO δίνοντας συγχαρητήρια στο Δήμο και τον εαυτό του επειδή το Λουτράκι ήταν στους top προορισμούς για τους μήνες Οκτώβριο & Νοέμβριο του 2018. Η γκάφα έγκειται στο ότι δεν πρόκειται για το Λουτράκι Κορινθίας αλλά για το Λουτράκι Αριδαίας.

Σε γκάφα ολκής φαίνεται ότι έπεσε o LTO (Loutraki Tourism Organization), o Οργανισμός για την Προώθηση του τουρισμού στην περιοχή, δίνοντας συγχαρητήρια στο Δήμο και τον εαυτό του επειδή το Λουτράκι ήταν στους top προορισμούς για τους μήνες Οκτώβριο & Νοέμβριο του 2018.

Η γκάφα έγκειται στο ότι δεν πρόκειται για το Λουτράκι Κορινθίας αλλά για το Λουτράκι Αριδαίας.

Πιο συγκεκριμένα και όπως μας ενημερώνει ο LTO  στο ενημερωτικό δελτίο για τις δράσεις του:

“Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του Ινστιτούτου του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) Insete, το Λουτράκι ήταν στους top προορισμούς για την Ελληνική αγορά για τους μήνες Οκτώβριο & Νοέμβριο του 2018, γεγονός που καταδεικνύει την άνοδο του προορισμού και την επιτυχή έκβαση των ενεργειών που συντονισμένα υλοποιεί ο Δήμος Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγίων Θεοδώρων και ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου”

(πηγή: https://us13.campaign-archive.com/?u=79897b0aa199367fd519c9db5&id=9bcb469109&fbclid=IwAR362ynL1Cws5Segq6iBafO8r8M0dZfykXUzvh2N5Q6JmTEXPj88Jd8xhvI)

Παραπέμποντας στη συνέχεια στην ιστοσελίδα του Ινστιτούτου του ΣΕΤΕ για να δούμε τα επίσημα στοιχεία: http://www.insete.gr/Portals/0/statistics/2018/Bulletin_1812.pdf

Μπαίνοντας λοιπόν στα επίσημα στατιστικά στοιχεία, διαπιστώνουμε ότι η έρευνα αναφέρει ότι στους top προορισμούς για την Ελληνική αγορά είναι το Λουτράκι… Αριδαίας στην Κεντρική Μακεδονία και όχι το Λουτράκι Κορινθίας!

Οπότε αντί να δίνει τα εύσημα ο LTO στο Δήμο και στον εαυτό του (“γεγονός που καταδεικνύει την άνοδο του προορισμού και την επιτυχή έκβαση των ενεργειών που συντονισμένα υλοποιεί ο Δήμος Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγίων Θεοδώρων και ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου”), θα πρέπει να τα δώσει στο Δήμο Αλμωπίας Πέλλας, στον οποίο βρίσκεται το Λουτράκι Αριδαίας και τα Λουτράκι Πόζαρ!

Θα είναι καλό, λοιπόν, να μελετήσουν οι τοπικοι παράγοντες του τουρισμού τι κάνουν καλά εκεί στην Κεντρική Μακεδονία και να το εφαρμόσουν και για το Λουτράκι Κορινθίας, ώστε να μπει και το “δικό” μας Λουτράκι στο χάρτη των τοπ προορισμών!

Ελπίζουμε ότι οι 40.000€ που θα δοθούν το 2019 για το πρόγραμμα τουριστικής προβολής του  Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων που εγκρίθηκε τον προηγούμενο μήνα, θα αξιοποιηθούν με τέτοιο τρόπο ώστε να πιάσουν τόπο ουσιαστικό προς όφελος του προορισμού και του συνόλου των επιχειρήσεων.

(Διαύγεια / Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής για το 2019 https://yperdiavgeia.gr/pdfjs/web/viewer.html?file=/decisions/downloadPdf/31255456)

Και δυό λεπτομέρειες:

1. Η Δημοτική Ανώνυμη Εταιρία Αξιοποίησης Δημοτικών Ακινήτων Λουτρών Λουτρακίου "Λουτρά Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας Α.Ε" που διαχειρίζεται τα ιαματικά Λουτρά καλύπτει εξ’ ολοκλήρου τις δαπάνες αποκλειστικά από ιδία έσοδα. Δείτε τον ισολογισμό του 2017

2. Τα Λουτρά Πόζαρ στο Λουτράκι Αριδαίας λειτουργούν όλο το 24ωρο, έχοντας προσανατολισμό την εξυπηρέτηση των επισκεπτών και την πραγματική εστίαση στην προσέλκυση τουριστών και όχι το περιορισμένο ωράριο (11.00-19.00 τις καθημερινές, 11.00-20.00 το Σαββατοκύριακο) των Ιαματικών Λουτρών του Λουτρακίου Κορινθίας..


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Πελοπόννησος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video